Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 11:58

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» ο Πάγος

Πολύ σημαντική νίκη που του δίνει βαθμολογικό αέρα για τα παιχνίδια που απομένουν πέτυχε ο Πάγος που επικράτησε χθες 0-3 του Πανσιφναϊκού.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι με τα πολλά κερδισμένα κόρνερ που είχαν προσπαθούσαν να ανοίξουν το σκορ με τους παίκτες όμως των γηπεδούχων να αμύνονται σθεναρά και να κρατούν το μηδέν. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι παίκτες του Πανσιφναϊκού κατάφεραν κυρίως από αντεπιθέσεις να φτάσουν μπροστά από την εστία του Νικητίδη χωρίς όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία, αφού κάτι φάνηκε να λείπει στην τελική προσπάθεια. Έτσι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν σαφώς καλύτερος απ’ ότι στα πρώτα 45 λεπτά και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους μόλις στο 47’ όταν ο Α. Κίτσαλης έπιασε ένα όχι «γεμάτο» σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του Πάγου που όμως έφυγε άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργούν συνεχόμενες φάσεις μπροστά από την εστία του Κόμη που πήρε τη θέση του τιμωρημένου από την προηγούμενη αγωνιστική βασικού τερματοφύλακα του Πανσιφναϊκού Κάραβο.

Μάλιστα σε τρεις από αυτές τις φάσεις πρωταγωνιστής για τον Πάγο ήταν ο Πρελορέτζος (που στα πρώτα 45 δεν είχε φανεί ιδιαίτερα). Σε μια από αυτές και συγκεκριμένα στο 65’ ο επιθετικός της ομάδας της Σύρου έπιασε ένα όμορφο σουτ με το δεξί στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κόμη. Στη συνέχεια της φάσης ο Μ. Πρίντεζης πήρε το ριμπάουντ και με μια ωραία κοφτή τρίπλα που έκανε στον Ρώτα ανάγκασε τον αντίπαλο του να τον ανατρέψει στο ύψος της μικρής περιοχής με τον κ. Ρούσσο να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαραγκός ο οποίος και έδωσε το προβάδισμα στο 66’ για την ομάδα του.

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι είχαν μια και μοναδική ίσως ευκαιρία για να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα και αυτή έγινε στο αμέσως επόμενο λεπτό από την επίτευξη του τέρματος της ομάδας του Πάγου. Ο Ατσόνιος από δεξιά κατάφερε να προλάβει μια μπαλιά του Λυκογιάννη και επιχείρησε να κάνει μια σέντρα σουτ παράλληλη με την εστία του Νικητίδη με την μπάλα να παίζει ένα περίεργο παιχνίδι αφού χτύπησε και στα δύο δοκάρια του γκολκίπερ του Πάγου και έφυγε προς τα έξω. Στην πορεία της βρέθηκε ο Μαυρογιάννης για τους γηπεδούχους το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε με τις γροθιές του ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δίνοντας τέλος στην κλασικότερη ευκαιρία των Σιφνιών να σκοράρουν.

Έτσι φτάσαμε στο 88’ όπου μετά από κόρνερ του Δεναξά ο Troka με κεφαλιά έκανε το 0-2 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζαφειράς με σουτ έγραψε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ σε ένα όμορφο-ήσυχο παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Πανσιφναϊκός Α.Σ. - Α.Ο. Πάγου: 0 - 3

Σκόρερς: 66’ Μαραγκός (π.), 88’ Troka, 90’+1’ Ζαφειράς.

Διαιτητής: Ρούσσος Γ.

Βοηθοί: Δεληγιάννης Ν., Ρούσσος Ι.

Πανσιφναϊκός Α.Σ. (Γκούμας): Κόμης, Διαρεμές Θ., Λεμπέσης Γρ. (79’ Λεμπέσης Μ.), Τσέλιος (63’ Γκόβας), Ρώτας, Λεμπέσης Σπ., Λυκογιάννης, Μαυρογιάννης, Ατσόνιος, Κίτσαλης Α., Δεπάστας (58’ Κίτσαλης Γ.).

Α.Ο. Πάγου (Ξενικάκης): Νικητίδης, Φωτεινιάς, Πρίντεζης Π., Μαραγκός, Σούρλας, Σταμούλης, Παλίτσης (78’ Δεναξάς), Πρίντεζης Μ.,Troka, Τζώρτζης (58’ Ζαφειράς), Πρελορέτζος (68’ Περιστεράκης).

 

Πανσιφναϊκός - ΑΟ Πάγου [vids]

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares