Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 08:07

Πέρασε από τη Σύρο και έγινε το ''ΑΦΕΝΤΙΚΟ''

THIRA NOMIKOS MIXANIKOS THIRA AFOI DROSOU

THIRA GRIPAIOSΟ Πανθηραϊκός, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πέρασε νικηφόρα μέσα από την Σύρο, επικρατώντας με 0-3 του ΑΟ Σύρου και απόκτησε προβάδισμα 5 βαθμών από τον δεύτερο ΑΟ Μυκόνου, με την υπόθεση τίτλος να γέρνει πλέον προς το νησί του Ηφαιστείου.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο ο Πανθηραϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, με τον ΑΟ Σύρου να κρατιέται ζωντανός στο παιχνίδι και να έχει αξιώσεις από το παιχνίδι μέχρι τοSYROS TZAVARAS 0-2.
Το φλας του αγώνα
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Βέρμπης δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Πρίντεζης. Στο 18ο λεπτό ο Μπρέσκα επιχείρησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία ωστόσο πέρασε άουτ. Στο 20' είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Α.Ο Σύρου, με τον Ραμπαβίλα να δοκιμάζει το πλασέ και τον Τσουκαλά να μπλοκάρει.
SYROS TAXTAS0-1: Ο ΑΟ Σύρου ξεκίνησε με μία καλή στιγμή του Ραμπαβίιλα που από πλεονεκτική θέση μέσα στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 22' ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Λούκα δοκίμασε απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Πρίντεζη.
Στο 26' ο Πανθηραϊκός έφτασε κοντά στο 0-2, όταν ο Μπρέσκα βρήκε τον Βέρμπη ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα όμως κόντραρε στον Βαβουράκη και κατέληξε κόρνερ. Στο 32' ο Λούσσας δοκίμασε ένα σουτ, με τον syros RAOYZAIOS new13Τσουκαλά να μπλοκάρει. Στο 36΄ ένα καλό σουτ από τον Βέρμπη πέρασε άουτ. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1.
0-2:Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ο Πανθηραϊκός διπλασίασε το προβάδισμά του, όταν ο Γκουτσούλας με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, SYROS PETROYδιαμορφώνοντας έτσι το 0-2 και πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού.
Στο 59ο λεπτό ο Α.Ο Σύρου έχασε μοναδική ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Αμπντούλ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 69' οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμη ευκαιρία, με τον Αμπντούλ και πάλι να δοκιμάζει ένα σουτ που πέρασε άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πανθηραϊκός χάνει πολύ σημαντική ευκαιρία, με τον Περιάλη να σουτάρει και τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 71' ο Μπρέσκα επιχείρησε με σουτ από μακριά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, χωρίς όμως να βρει στόχο.SYROS PAGIDAS 2
0-3: Στο 74ο λεπτό ο Πανθηραϊκός έφτασε στην επίτευξη τρίτου τέρματος, όταν ο Βέρμπης έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από την προσπάθεια του Περιάλη και σημείωσε έτσι το 0-3.
Ακολούθησαν δύο ακόμη ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά, στο 86΄ο Βέρμπης με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 87' ο ίδιος παίκτης είδε τον Πρίντεζη να αποκρούει τη μπάλα έπειτα από το σουτ που επιχείρησε.
'Ετσι, το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανθηραϊκό δίκαιο νικητή του αγώνα, με 0-3.
SYROS ALXIMIESΠλέον ο Πανθηραϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, που θα είναι με τον Πανναξιακό, πιθανότατα στην Πάρο (τιμωρία έδρας), ενώ ο ΑΟ Σύρου που θέλει να παλέψει μέχρι το τέλος θα υποδεχτεί την Άνω Μερά.
Άψογη η διαιτησία του κ. Ζαράνη και των βοηθών κ.κ. Μουτάφη και Ρούσσου Ι.
Συνθέσεις
ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Πρίντεζης, Καρίμαλης, Μαραγκός (64΄Πρίντεζης), Κόκκαλης, Μουράι, Ρούσσος, SYROS. PAGIDASΒαβουράκης, Μπαλόπητας, Λούσσας, Ραμπαβίλας (75΄Γκούφας), Αμπντούλ
Αναπληρωματικοί: Μουλίδης, Φραγκιάς, Καπέλλας, Δημητρακόπουλος, Καπετανάκης
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Κρεμμύδας (46΄Βλαβιανός), Στρατηγάκης, Νικολάου, Ρουσάκης, Λούκα, Περιάλης, Γκουτσούλας, Βέρμπης, Μπρέσκα (88΄Σιγάλας), Κωλέτσης
Αναπληρωματικοί: Φύτρος, Μηνδρινός, Ντεκίδης, Καλαμάτας, Αρβανίτης.

Επιμέλεια Μπάμπης Καμπουράκης

ΤΟ LIVE SCORE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

THIRA MPAGIATIKO

SANTORINI GIOUSIAS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares