Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 00:20

Φυγή Πελέκη και εξελίξεις στον ΑΜΣ Φιλωτίου

Τελικά το εγχείρημα απέτυχε… ο ΑΜΣ Φιλωτίου πλήρωσε τις λάθος αποφάσεις της διοίκησης και από ομάδα φαβορί για την τριάδα, πλέον θα αγωνιστεί για την παραμονή στην Α΄κατηγορία, όπου φυσικά ανήκει, καθώς, αν εξαιρέσει κάποιος τον ΑΟ Μυκόνου και τον Πανναξιακό και τις συμμετοχές του στις παραπάνω κατηγορίες, είναι η μοναδική από τις ομάδες της δύναμης της ΕΠΣ Κυκλάδων, που έχει συνεχή παρουσία στα πρωταθλήματα της.

Αυτά για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας. Στο σήμερα τώρα… ο Δημήτρης Πελέκης το είχε πει με την πρόσληψη του: "Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω"… τελικά όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό και μετά και την τελευταία ήττα στην κανονική περίοδο, ο τεχνικός έδωσε τέλος στην πρώτη του περιπέτεια ως επίσημος προπονητής σε Ανδρική ομάδα.

Μάλιστα δεν έλειψαν οι αιχμές περί καμένης γης, αλλά και τα ευχαριστώ από τον ίδιο που έγραψε στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο fb:

pele

Πάντως τα νούμερα μιλούν από μόνα τους… το Φιλώτι στα μισά του πρώτου γύρου ήταν 1ο στη βαθμολογία, αήττητο, συγκατοικώντας με τον Πανθηραϊκό. Είχε νίκες στα ντέρμπι με Θύελλα και Πανναξιακό και ισοπαλία με Πανθηραϊκό.

Με την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία τα ποσοστά αντιστράφηκαν… η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μετατράπηκε στην χειρότερη. Ενώ η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στον Β΄γύρο, μόνο με τη λέξη «βατερλό» μπορεί να χαρακτηριστεί… 5 αγώνες - 0 βαθμοί.

Η επόμενη μέρα; Ευτυχώς φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα σύνεση και οι φήμες περί μη συμμετοχής της ομάδας στα μπαράζ παραμονής φαίνεται πως μετά από απόφαση της διοίκησης ανήκουν στο παρελθόν. Όσο για τον επόμενο κόουτς… το όνομα αυτού θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, με μεγάλη μερίδα του Δ.Σ. πάντως ν επιθυμεί την επιστροφή του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς που όλο αυτό το διάστημα χτίζει τις ακαδημίες του συλλόγου.

*Σημειώνω ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να γίνουμε εμπαθείς με τον Δημήτρη Πελέκη, αναγνωρίζοντας την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το ταλέντο του. Ποτέ δεν θίξαμε τον Πελέκη σαν άνθρωπο, πράγμα άλλωστε που δεν κάνουμε για κανέναν. Γνώμη μας; Κακό τάιμινκ, λάθος των ανθρώπων που επέλεξαν να τον ρίξουν στα βαθιά και μάλιστα στην σκιά ενός τεχνικού που μετρά δεκάδες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και όχι μόνο παιχνίδια. Σίγουρα ο Δημήτρης Πελέκης έδειξε ότι δεν φοβάται τα δύσκολα και έχει μέλλον στην προπονητική.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares