Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 22:25

Κλείδωσε την πρωτιά ο Πανθηραϊκός [pics]

Ο Πανθηραϊκός άρεσε… και νίκησε 3-0 τον Πανναξιακό στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Ο Πανθηραϊκός άρεσε… και νίκησε 3-0 τον Πανναξιακό στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.
  NAXOS ARIADNI

Ο Πανθηραϊκός που άρεσε… νίκησε 3-0 τον Πανναξιακό στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και εξασφάλησε την πρωτιά.

THIRA TABASCOΟ Πανθηραϊκός, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του επικράτησε με 3-0 του Πανναξιακού και «κλείδωσε» την πρωτιά του ομίλου που θα του δώσει στη 2η φάση το προβάδισμα των τριών βαθμών.

Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, είχε άψογη αμυντική λειτουργία και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, με την έκπληξη να ακούει στο όνομα Άρης Ντεκίδης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως κεντρικός αμυντικός και τα πήγε περίφημα. Από εκεί και πέρα με πολλούς παίκτες να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και τον Βαρούχα να επιστρέφει φουριόζος, όντας ο MVP της αναμέτρησης, ο Πανθηραϊκός ήταν αποτελεσματικός και με γκολ κλειδί στην εκπνοή του 1ου μέρους και δύο (2) τέρματα στην επανάληψη κατάφερε να πάρει αυτή τη μεγάλη και από πλευράς γοήτρου νίκη.NAXOS AGGELIS

Από την άλλη πλευρά ο Πανναξιακός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υπενθυμίζοντας ότι σαν ομάδα διαθέτει «βαριά φανέλα». Το γκολ στο 46’ και η αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 53’ του Κουφόπουλου (σύγκρουση με Βαρούχα), ίσως ήταν τα στοιχεία που στάθηκαν καθοριστικά για την έκβαση του αποτελέσματος, το οποίο δεν θα στοιχήσει κάτι στην ομάδα της Νάξου αν καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου. Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Κουφόπουλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα στα χείλη.

NAXOS ANAMATEROUΤο φλας του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 2ο λεπτό όταν ο Λούκα έπιασε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ. Στο 9' ο Πανθηραϊκός έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Κωλέτση έπειτα από κόρνερ του Φύτρου πέρασε άουτ. Στο 20' ο Πανθηραϊκός απείλησε ξανά με απευθείας φάουλ του Λούκα το οποίο βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Περιστεράκη. Στην πιο σημαντική στιγμή του πρώτου ημιχρόνου Φύτρος και Κωλέτσης συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο Περιάλης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Περιστεράκης του είπε όχι.

Ακολούθησε ένα σουτ του Τζωρμπατζάκη που πέρασε άουτ. Τελικά ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Τζωρμπατζάκης βρήκε τον Περιάλης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 65' ο Βαρούχας ξέφυγε από τους αμυντικούς έπειτα από βαθιά μπαλιά και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 73' ο Βαρούχας βρήκε τον Τζωρμπατζάκη ο οποίος σημείωσε το 3-0.NAXOS EAS

Ακολούθησε ένα πολύ καλό σουτ του Μηνδρινού το οποίο έδιωξε ο Περιστεράκης. Λίγο αργότερα ο Σκούπρας πλάσαρε άστοχα και στις καθυστερήσεις ο Ντάσιος έκανε ενα καλό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Τσουκαλάς.

Παράπονα

Ο Πανναξιακός έφυγε με αρκετά παράπονα από τη Σαντορίνη, καθώς φωνάζει για το 3ο γκολ του Πανθηραϊκού, όπου σε ένα NAXOS PARTSINEVELOSπλάγιο άουτ υπήρξε ασυνεννοησία βοηθού και διαιτητή, με αποτέλεσμα να μπερδευτούν οι παίκτες του Πανναξιακού και στη συνέχεια της φάσης να επέλθει το γκολ. Ο Πανναξιακός ζήτησε το βίντεο του αγώνα ώστε να διαπιστώσει αν και το 2ο γκολ προήλθε από θέση οφσάιντ. Μετά την επίτευξη του 3ου τέρματος υπήρξε 7λεπτη διακοπή λόγο μικροσυμπλοκής των παικτών.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς του Τερζάκη και Αντιμισάρη.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Τζωρμπατζάκης (82΄Μηνδρινός), Κρεμύδας, Ντεκίδης, Ρουσσάκης, Λούκα, Φύτρος (91’ Βότσης), Κωλέτσης, Παγώνης, Περιάλης, Βαρούχας (88΄Κελίδης).
Στον Πάγκο ήταν οι: Νομικός, Αγοραστός, Μηνδρινός, Λιγνός, Κελίδης, Αρβανίτης, Βότσης

Πανναξιακός (Προμπονά): Περιστεράκης, Καπίρης, Κουφόπουλος (53΄λ.τ. Ευριπιώτης), Παπανικολάου, Καρελέμογλου, Σέμε, Βιλαντώνης, Ντάσιος, Σκούπρας, Καρούσης, Λίκα.
Στον πάγκο ήταν οι: Ανεβλαβής Π., Σκοπελίτης, Ρόβας, Βαθρακοκοίλης, Μανωλάς

Μικρά

  • Κατάμεστο ήταν το γήπεδο του Πανθηραϊκού, με την οργάνωση της Σαντορινιάς ομάδας να θυμίζει επίπεδο μεγαλύτερης κατηγορίας.NAXOS TSAK MPAM
  • Παρατηρητής αγώνα και σε ρόλο πυροσβέστη στην φάση της διακοπής ο κ. Μάριος Γαλανός, που είχε καθοριστική συμβολή ώστε να μην συμβεί τίποτα χειρότερο.
  • Παρών στο γήπεδο ήταν και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Φωτεινός, όπως και ο Λιμενάρχης Θήρας κ. Βασαλάκης, οι οποίοι από την πλευρά τους βοήθησαν στην σωστή τέλεση του αγώνα και την φιλοξενία του Πανναξιακού.
  • Πολύ καλή κίνηση αυτές τις γιορτινές μέρες από τον Πανθηραϊκό, καθώς τα έσοδα της μπουτίκ διατέθηκαν όλα στο χαμόγελο του παιδιού. Μεγάλη η ανταπόκριση και από τον κόσμο της ομάδας που έσπευσε να ενισχύσει την προσπάθεια.
NAXOS XOVOLI NAXOS XOYZOYRHS  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

SANTORINI MARIO

THIRA VAILAS 12 2015

naxos like open 12 2015

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares