Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 01:33

Πέρασε από την Πάρο και βλέπει ψηλά...

THIRA TABASCO PAROS ROUBANOS

SANTORINI MARIOΗ Θύελλα Καμαρίου περνώντας νικηφόρα από από την Πάρο με 1-3 κόντρα στον ΑΟΠ, όχι μόνο εξασφάλισε την τριάδα, αλλά βάζει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για την δεύτερη θέση.

Το 1-3 δεν ήλθε καθόλου τυχαία για τους φιλοξενούμενους, αφού ήταν καλά διαβασμένοι και συνοδεύτηκε από εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και από σωστή διαχείριση στο δεύτερο.
Κανείς βέβαια δεν ξέρει τι εξέλιξη θα είχε το παιχνίδι, αν δεν μεσολαβούσε η κόκκινη κάρτα στον Δελημπαλταδάκη, την ώρα που οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν την ισοφάριση στο 21'. Όσο κι αν οι παίκτες του κ. Διονυσόπουλου είχαν δείξει πως ήταν σε καλή μέρα μέχρι τότε, δεν προλάβαμε να δούμε πως θα εξελισσόταν ο αγώνας αν δεν υπήρχε αυτή η αποβολή.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ
Ο ΑΟ Πάρου ξεκίνησε μουδιασμένα, σαφώς επηρεασμένος από τις απουσίες 6 βασικών του ποδοσφαιριστών, από τους οποίους κάποιοι αντιμετώπιζαν PAROS KOSMAS προβλήματα τραυματισμών και οι υπόλοιποι έμειναν στο πάγκο από μία γενναία απόφαση των προπονητών τους, που ελάχιστα τους είδαν στις προπονήσεις της εβδομάδας.
Η Θύελλα με καλή ψυχολογία, πίεζε οργανωμένα ψηλά, είχε προσανατολισμό νίκης και τον τρόπο να φτάνει συχνά στην περιοχή, κυρίως από τις πλευρές πάντα ταχύτητα και συνεργασίες.
Στο 2' ο Δαμίγος αστοχεί ελάχιστα σε κοντινή κεφαλιά και στο 18' ο Βλαβιανός τελείωσε με σουτ μία προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σάμπα και ο Δαμίγος με απλότητα έβγαλε τον συμπαίκτη του σε θέση βολής για το 0-1.
Στο 21΄ μία κάθετη του Κληρονόμου φάνηκε να ελέγχεται από τον Νικολάου, όμως η επιμονή του Μπέρτι νίκησε δύο φορές την άμυνα, έκοψε στο πέναλτι και ο επερχόμενος Φραντζεσκάκης σημάδεψε τον ουρανό των δικτύων ισοφαρίζοντας 1-1.
Εκεί ήταν η αποβολή του Δελημπαλταδάκη, που έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό, όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής.
Στο 26' ο Βασιλάρης σώζει το κοντινό σουτ του Δαμίγου, ο οποίος στο επόμενο λεπτό σκοράρει μόνος του από τον άξονα για το 1-2.
PAROS DIANTHOSΤο σοκ για τους γηπεδούχους και η αναστάτωση στην άμυνα τους κοστίζει και το 1-3 στο 29' από τον Σάμπα που βρήκε χώρο και εκτέλεσε παρά την προσπάθεια του Βασιλάρη.
ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Στο 20' ο Νικολάου γυρίζει με το κεφάλι την μπάλα στον Ανδρούτσο, που αδρανεί και ο Μπέρτι γίνεται απειλητικός για να ανατραπεί από τον Νικολάου.
Ο κ. Μουτάφης κρίνει πως ο επιθετικός δεν είναι σε προφανή θέση για γκολ και τιμωρεί με κίτρινη κάρτα.
Στο ξεκίνημα της προσπάθειας που απέφερε το γκολ των γηπεδούχων στο 21', η Θύελλα διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ.
Στην απόφαση της αποβολής ο ΑΟ Πάρου υποστηρίζει πως έπρεπε να αποβληθεί και ο Δημητρακόπουλος, που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον προπονητή του που είδε την ροπή που είχε για την δεύτερη κίτρινη.
NAXOS AGGELISΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της επανάληψης είναι πως είδαμε τους παίκτες των γηπεδούχων να παίζουν για την τιμή τους.
Δεν απείλησαν ουσιαστικά, αλλά μετά όσα συνέβησαν προσπάθησαν πολύ και αυτό τους πιστώνεται.
Η Θύελλα έριξε ρυθμούς, προστάτευσε το υπέρ της σκορ και δεν άφησε να την ανησυχήσει η επιθετικότητα των αντιπάλων τους,που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.
ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μας άρεσε η Θύελλα του πρώτου μέρους,μεσοεπιθετικά δε μας εντυπωσίασε. Επίσης μας άρεσε η αντίδραση των παικτών του ΑΟ Πάρου στην επανάληψη που έβγαλαν εγωισμό και πάθος. Και μία αναφορά στον νεαρό, έναν από τους πολλούς που έχει η εφηβική ομάδα του ΑΟ Πάρου, στον Άγγελο Τσούκε που κολύμπησε στα βαθιά, δείχνοντας την βελτίωση μέσα από την συνεπή δουλειά. Αλλά και ο ακραίος μπακ Παύλος Μπρίτσα της Θύελλας,έβγαλε μάτια με την απόδοση του.
PAROS FASIANOSΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλάκος - Παπαδάκης): Βασιλάρης 7, Φραντζεσκάκης 6.5, Χασάνι 6.5, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος 6.5, Σένκα 6.5, Ρούσσος 6.5 [46' Αρκουλής], Κορτιάνος 6.5 [32' Τσούκε 7.5], Μπέρτι 6.5 [46' Καράι], Κληρονόμος 6.5, Γιουρτζίδης 6.5
ΠΑΓΚΟΣ: Ζουμής,Λάμπρου,Κότσαρης,Πετρόπουλος.
Θύελλα (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος 6.5, Μπρίτσα 8, Νομικός 7, Δημητρακόπουλος 6.5 [46' Καουσλάρι 7], Νικολάου 7. Πάγια 7, Σάμπα 7.5, Μπαλλής 7, Δαμίγος 7.5 [84' Γκιργκίρης], Δαβιλάς 7.5, Βλαβιανός Κ.7 [89' Ντίνος].
ΠΑΓΚΟΣ: Καψάλης, Αλεφραγκής, Βλαβιανός Α., Λυγνός.
Ο διαιτητής κ.Μουτάφης έκανε λάθη και έδειξε στο καυτό δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου να μην έχει τον έλεγχο.
Οι βοηθοί κ.κ Ρούσσος Β.και Μαργαρίτη γενικά σωστοί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΤΟ LIVE SCORE

THIRA VAILAS 12 2015

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares