Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 14:48

Με απουσίες το ντέρμπι

Ένα από τα κλασικά ντέρμπι των Κυκλάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/12 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού στη Σαντορίνη.

THIRA VAILAS 12 2015Ο πρωτοπόρος Πανθηραϊκός, υποδέχεται τον Πανναξιακό σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού το αποτέλεσμά του αγώνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Πανθηραϊκός, χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσει από αυτή την αγωνιστική την πρώτη θέση. Από την άλλη, ο Πανναξιακός, που βρίσκεται στη 2η θέση με 4 βαθμούς λιγότερους από τον Πανθηραϊκό, θα διεκδικήσει τη νίκη, η οποία θα του δώσει σημαντικές ελπίδες, στη μάχη της πρώτης θέσης.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι μετράνε αρκετές απουσίες τις τελευταίας στιγμής, καθώς εκτός του Κουκούλη και Ζώνα, ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρβανίτη, Βλαβιανού, Παναγιωτίδη και Δρόσου, που είναι τραυματίες.
Όμως και ο Πανναξιακός από την πλευρά του δεν θα παρουσιαστεί πλήρης, καθώς ο Χαμηλοθώρης δεν βρίσκεται στην αποστολή των Ναξιωτών, ενώ απουσιάζουν και οι δύο μικροί, Λεγάκης, Μπίνχι, που έχουν ξεκινήσει σε πολλά παιχνίδια ως βασικοί.
Διαιτητές θα είναι οι: Μαθιουδάκης, Τερζάκης και Αντιμησάρης.

NAXOS AGGELISNAXOS ANAMATEROUNAXOS ARIADNINAXOS EASnaxos like open 12-2015NAXOS PARTSINEVELOSNAXOS TOMATANAXOS TSAK MPAMNAXOS XOVOLINAXOS XOYZOYRHSSANTORINI MARIOTHIRA TABASCO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Τελικός» στην Πάρο… LIVE SCORE ΑΟ Σύρου - Άνω Μερά »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares