Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 20:36

Όλα ανοικτά στον πρώτο όμιλο

Εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές υπάρχουν στον 1ο όμιλο. Ο ΑΟ Μυκόνου και ο ΑΟ Σύρου θα δώσουν «μάχη» για την πρωτιά και η Άνω Μερά, ο Ανδριακός και ο Πάγος για την τρίτη θέση.

Ειδικά για την προνομιούχο πρώτη θέση, που σημαίνει 3 πόντους «προίκα» για την συνέχεια, όλα μάλλον θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα μεταξύ ΑΟ Σύρου – ΑΟ Μυκόνου, με τους Μυκονιάτες να βολεύονται και με την ισοπαλία. Για την τρίτη θέση θα γίνει «χαμός» αφού υπολείπονται παιχνίδια μεταξύ και των τριών υποψηφίων, με τον πιο ψύχραιμο και ποιοτικό να είναι αυτός που θα πάρει το «χρυσό εισιτήριο». Να δούμε την κατάσταση πιο αναλυτικά.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Προηγείται στην βαθμολογία με 20 βαθμούς και θα παίξει με Παμμηλιακό εντός, όπου εύκολα η δύσκολα αναμένεται να πάρει την νίκη και έπειτα θα πάει για δύο αποτελέσματα στη Σύρο, εκτός αν η Ανω Μερά καταφέρει και κόψει βαθμούς από τον ΑΟΣ, οπότε θα εξασφαλίσει πρόωρα την πρώτη θέση. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι μεταξύ τους στη Μύκονο είχε λήξει ισόπαλο 2-2.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Με 18 βαθμούς και δύο εντός με τις Μυκονιάτικες ομάδες, ξέρει πως αν κάνει ισάριθμες νίκες δεν τον ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα και θα ξεκινήσει αυτός με 3 βαθμούς στην δεύτερη φάση. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται και οι Συριανοί καλούνται να αποδείξουν ότι θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ

Η ομάδα του Κώστα Συριανού έχει 12 βαθμούς, αλλά και δύσκολο πρόγραμμα μιας και θα δώσει δύο εκτός έδρας ματς στη Σύρο με ΑΟΣ και Πάγο. Πάντως μία νίκη αρκεί στους Μυκονιάτες, αφού η ισοβαθμία με τον Ανδριακό τους ευνοεί.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, λογικά θα έχει το λιγότερο άγχος. Με Πάγο μέσα και Παμμηλιακό έξω, ο Ανδριακός στοχεύει στο απόλυτο, μιας και μόνο έτσι θα έχει πιθανότητες.

ΠΑΓΟΣ

Έμοιαζε να έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης, αλλά κάποια ευνοϊκά γι αυτούς αποτελέσματα τους κρατάνε στο παιχνίδι και τους επιτρέπουν να ελπίζουν. Με δύο νίκες στους τελικούς στην Άνδρο και με την Άνω Μερά εντός , γίνονται αυτοί το φαβορί. Σας παραθέτουμε τα μέχρι τώρα μεταξύ τους αποτελέσματα για τυχόν ισοβαθμίες.

Ανδριακός – Άνω Μερά 2-2 και 1-1

Πάγος – Ανδριακός 1-2

Άνω Μερά-Πάγος 2-1

*Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο που λαμβάνεται υπόψη είναι η βαθμολογική συγκομιδή στα παιχνίδια μεταξύ των ισοβαθμούντων. Σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας τότε μετράνε τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ).

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΣΥΡΟΥ
ΑΟ ΣΥΡΟΥ - : -
 
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ - : -
 
ΑΟ ΠΑΓΟΥ
ΑΟ ΠΑΓΟΥ
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ - : -
 
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΠΑΓΟΥ
ΑΟ ΠΑΓΟΥ - : -
 
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ
ΑΟ ΣΥΡΟΥ
ΑΟ ΣΥΡΟΥ - : -
 
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - : -
 
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares