Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 01:29

Aνατροπή και....πέναλτυ ΑΟ ΠΑΡΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 2-3‏

Ξεκίνησε νωθρά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως με δύο πεντάλεπτες εξάρσεις ποιότητας έκανε την ανατροπή ο Πανθηραϊκός και συνεχίζει αήττητος.

Η νίκη δεν ήλθε εύκολα γιατί ο ΑΟ Πάρου ήταν 90 λεπτά ανταγωνιστικός και διεκδίκησε μέχρι το τέλος κάτι από το ματς, ιδιαίτερα από την στιγμή που οι αντίπαλοι του δεν τελείωσαν την υπόθεση νίκη σε 2-3 περιπτώσεις στα τελευταία 20 λεπτά.

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ

Έχει συμβεί σε πολλούς. Φτάνεις μία ώρα πριν με το καράβι και στο πρώτο εικοσάλεπτο χάνεις 2-0. Πόσο μάλλον, όταν οι γηπεδούχοι μπαίνουν και δείχνουν πως το πιστεύουν. Ο ΑΟ Πάρου με εξασφαλισμένη την πειθαρχημένη πίεση στο κέντρο, πήρε τον έλεγχο στην πρώτη μισή ώρα, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα πίσω και στο 9' με υπέροχο τρόπο ο Καράι «ξεφορτώθηκε» τον Ρουσάκη και τελείωσε ιδανικά στην απέναντι γωνία  για το 1-0. Η αντίδραση του Πανθηραϊκού αργούσε, ο ρυθμός δεν άλλαζε και στο 26' ο Κορτιάνος εκτέλεσε με τηλεκατευθυνόμενη ακρίβεια στο πρώτο δοκάρι ένα κόρνερ και με το κεφάλι ο Πετρόπουλος, καλά τοποθετημένος σκόραρε για το 2-0. Στο 28' ο Ρουσάκης με ανάποδη κεφαλιά, από φαρμακερή εκτέλεση φάουλ του Φύτρου σκόραρε, αλλά από θέση οφσάιντ. Μία φάση που μας θύμισε πολλά γκολ του Ντέμη Νικολαΐδη από εκτελέσεις του Βασίλη Τσιάρτα, για τους παλαιότερους!

Η πρώτη έξαρση, που λέγαμε, του Πανθηραϊκού ήταν στο τέλος του ημιχρόνου. Ανέβασε ταχύτητα, άρχισε να γίνεται επικίνδυνος και στο 40' σε ανύποπτη φάση, ο Περιάλης με γεμάτο, γωνιακό σουτ μείωσε σε 2-1. Ήταν φανερό πως οι γηπεδούχοι περίμεναν την λήξη, όμως το πρώτο πέναλτι του αγώνα δόθηκε στο 45' και ήταν παρά το ότι ο Τριανταφυλλίδης θα μπορούσε να το αποφύγει. Ο Φύτρος, χαλαρός πλάσαρε άουτ και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

ΝΩΡΙΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στο 53' ο Αρβανίτης πάτησε περιοχή και ανατράπηκε, για να καταλογιστεί δεύτερο πέναλτυ από τον διαιτητή, που ήταν κοντά στην φάση. Υπήρξαν διαμαρτυρίες και στο 54' ο Ρουσάκης αυτή την φορά σκόραρε, αλλά κάποιος συμπαίκτης του βιάστηκε να μπει στην περιοχή. Επανάληψη, νέα αγωνία και ξανά σίγουρη εκτέλεση για το 2-2. Η δεύτερη έξαρση είχε αρχίσει. Στο 57'ο Κωλέτσης ξεκίνησε από το κέντρο αδειάζοντας δύο αντιπάλους και ξεχύθηκε με τα γνώριμα πατήματα του, άφησε τους πάντες πίσω και σκόραρε για το 2-3. Μέχρι το 80' οι νικητές έλεγξαν το ματς, χάνοντας 2-3 κλασσικές ευκαιρίες στην κόντρα για τέταρτο γκολ. Στα τελευταία λεπτά δέχθηκαν πίεση και έπαιξαν με 3 στόπερ. Ο ΑΟ Πάρου ρίσκαρε με τις αλλαγές και δύο φορές άγγιξε την ισοφάριση Πρώτα μία σέντρα του Χασάνι έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι περνώντας παράλληλα και στο 89' η κοντινή κεφαλιά του Σαρρή στη γωνία του εκτιναχθέντα Τσουκαλά, βγήκε κόρνερ πάνω στην γραμμή από το σώμα του Βλαβιανού. Ο κ. Ρούσσος είχε μία γενικά καλή διαιτησία και πήρε σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Θα ξαναδούμε στο βίντεο του sportcyclades, το δύτερο πέναλτυ, που υπήρξαν διαμαρτυρίες. Ανάλογη και η απόδοση των βοηθών κ.κ. Μουτάφη και Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Βασιλάρης 6.5, Ρούσσος 6.5 [65' Μπέρτι], Χασάνι 7, Τριανταφυλλίδης 6.5 [55' Αρκουλής], Μπαρμπαρήγος 7, Κορτιάνος 7 [80' Σαρρής], Κρουσταλάκης 7, Κληρονόμος 7, Καράι 7.5, Πετρόπουλος 7, Γιαννούλης 7.5

ΠΑΓΚΟΣ: Ζουμής, Τσούκε, Μανέκας, Καβάλης.

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: Τσουκαλάς 7, Κρεμμύδας 7, Βλαβιανός 7, Ντεκίδης 7, Ρουσάκης 7, Μηνδρινός 7, Φύτρος 7, Κωλέτσης 7.5, Αρβανίτης 7.5, Περιάλης 7.5, Κελίδης 7 [82' Αγοραστός]

ΠΑΓΚΟΣ: Νομικός, Σορώτος, Καλαμάτας, Λούκα, Παγώνης, Βότσης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares