Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 18:26

Ντέρμπι με τα όλα του [pics]

NAXOS ANTONOPOULOSNAXOS DERMATOLOGOS

NAXOS MARGARITHS GIATROSΈνα γνήσιο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ παρακολούθησαν οι περίπου 500 φίλαθλοι στο γήπεδο της Νάξου,που τους κράτησε στην αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το τέλος βρήκε τους Σαντορινιούς να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, δείγμα της ψυχολογικής σημασίας της νίκης τους και τους Ναξιώτες να δυσκολεύονται να πιστέψουν τον τρόπο που χάθηκαν όλα στα τελευταία λεπτά.

NAXOS MOYSTAKIS KOYFOMATAΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πρώτο τριαντάλεπτο ήταν, βοηθούντος και του γρήγορου γκολ,το καλύτερο φετεινό του Πανναξιακού. Σχετικά νωρίς ήλθε και το 2-0 να σφραγίσει την ανωτερότητα των γηπεδούχων σε αυτό το χρονικό διάστημα.Οι αιφνιδιασμένοι φιλοξενούμενοι, δεν μπορούσαν να βγουν οργανωμένα στην επίθεση και κατέφευγαν σε μακρινές, συνήθως άστοχες μεγάλες μπαλιές.

NAXOS PRICENSΣε μία τρίλεπτη ωστόσο έξαρση τους,πρώτα είχαν δοκάρι και αμέσως μετά μείωσαν,πετυχαίνοντας να μειώσουν πριν το ημίχρονο. Δεν απέφυγαν όμως να πάνε στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά.

Εκεί,στο ημίχρονο πήραν την απόφαση να ρισκάρουν.Οι παίκτες μπήκαν με μεγάλο πείσμα στην επανάληψη και ο πάγκος,έχοντας ήδη την αναγκαστική αλλαγή του THIRA GIATROS PANAXRANTOUΠαναγιωτίδη με τον Βαρούχα, έριξε στην μάχη και τον Λύκα.

Τα δύο νέα πρόσωπα και η μετάθεση του Ζώνα στο δεξί φτερό της επίθεσης έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην ανατροπή.Ο Πανναξιακός παρά το ότι δέχθηκε την νέα μείωση νωρίς και με αυτογκόλ και αμέσως μετά χάθηκετεράστια ευκαιρία από τον Ζώνα,ανέκαμψε απέναντι στους παθιασμένους αντιπάλους του και ο προπονητής του με περιορισμένες επιλογές στον πάγκο,θέλησε με την είσοδο του ανέτοιμου Καπού να κτυπήσει στους χώρους της άμυνας του Πανθηραικού,χωρίς να τα καταφέρνει.Τελικά αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν η πίστη των φιλοξενούμενων να μην φύγουν ηττημένοι,πίστη και θέληση που δεν χάθηκε ούτε όταν το ματς πλησίαζε στο τέλος του.

THIRA INK ARTΤους βοήθησε και η τύχη στην ισοφάριση και έφτασαν τελικά στην δραματική ολική ανατροπή.ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΣτο 2' ο Σκούπρας μέσα από την περιοχή και πλάγια βρίσκει συρτά τον Ντάσιο που ανοίγει το σκορ
1-0Στο 25' ο Παναγιωτίδης σε σπριντάρισμα παθαίνει μυική θλάση και στη θέση του μπαίνει ο Βαρούχας.

Στο 26' δύο αμυντικοί αποτυγχάνουν να διώξουν στον αέρα και επωφελείται ο Σκούπρας που σκοράρει στην γωνία του Τσουκαλά που άργησε να αντιδράσει 2-0

THIRA TABASCOΣτο 37' ο Ντάσιος θέλει να κρεμάσει τον Τσουκαλά από το ύψος της περιοχής, που μπλοκάρει.

Στο 39' πίεση στα καρέ του Πανναξιακού με αλλεπάλληλα στημένα και κεφαλιά του Ρουσάκη στο δοκάρι.

Στο 40' από κόρνερ ο Ζώνας ξεμαρκάρεται,κατεβάζει και εκτελεί ψηλά στα δίκτυα μειώνοντας 2-1

Στο 41' ο Καρούσης με άψογο κοντρόλ βρίσκει διάδρομο,μπαίνει περιοχή και βρίσκει δίκτυα 3-1

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

THIRA TSIPOYRADIKOΣτο 50' ο Ζώνας πλαγιοκοπεί, αλλά ο Βαρούχας δεν προλαβαίνει.

Στο 52' δυνατό σουτ του Σκούπρα λίγο άουτ.

Στο 55' ο Αγοραστός ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι σουτάρει από πλάγια και ο Ντάσιος κάνει μοιραία παρέμβαση για να γίνει το 2-3 σε μία άτυχη για τους γηπεδούχους στιγμή.

THIRA VOLCANO METAFORESΣτο 58' ο Ζώνας φεύγει ολομόναχος,αργεί να αποφασίσει μπερδεύεται και εξουδετερώνεται.

Στο 61' σουτ του Καρούση σώζει ο Τσουκαλάς που αιφνιδιάστηκε.

Η πίεση του Πανθηραικού δεν βγάζει ευκαιρίες στα τελευταία 15' και στο 90' ο Φύτρος από το κέντρο εκτελεί φάουλ με όλο τον κόσμο στην περιοχή,η μπάλα κατεβαίνει με τα φάλτσα γκελάρει διατηρώντας τα φάλτσα καθώς κανείς δεν την βρήκε στον αέρα και καρφώνεται στα δίκτυα 3-3

SANTORINIS NICK THE GRILLΟ Πανναξιακός βγαίνει άτακτα στην επίθεση,παίζει με παίκτη λιγότερο και διεκδικεί μία φάση με τον Καπού στο 92', αλλά τα κενά πίσω είναι μεγάλα και στο 96' τρεις παίκτες βγαίνουν στην αντεπίθεση, ο Ζώνας κάνει ανοικτό κοντρόλ,αλλά η εκρηκτικότητα του του επιτρέπει να τσιμπήσει την μπάλα και να ανατραπεί από τον Ρόβα.

Πέναλτυ με διαμαρτυρίες που εκτέλεσε ο Λύκα 3 λεπτά αργότερα, ενώ ο Ρόβας αποβλήθηκε και ο Περιστεράκης κάθησε κάτω από τα δοκάρια 3-4

Ένταση υπήρξε στην αποχώρηση των φιλοξενούμενων για τα αποδυτήρια,που αμέσως οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν και δεν δόθηκε συνέχεια.

Άλλωστε λίγο αργότερα όλοι αποχώρησαν σε άριστο κλίμα από το γήπεδο.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο κ.Κολυμπίρης που είχε βοηθούς τους κ.κ.Φαν Άακεν και Ψαρά,είχε μία μέτρια διαιτησία. Για τις επίμαχες φάσεις θα μιλήσει το βίντεο του sportcyclades, αν και το ματς δεν έκρυβε πολλές δύσκολες φάσεις.Ίσως μπορούσε να περιορίσει τις πολλές διακοπές και την έλλειψη ρυθμού κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητής: Κολυμπίρης. Βοηθοί: Φαν Άακεν, Ψαρρά.

Οι συνθεσεις των δύο ομάδων

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ρόβας, Λίκα (68' Καπούς), Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Καρελέμογλου, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Βιλαντώνης, Ντάσιος (86' Βαθρακοκοίλης Μ.), Σκούπρας, Καρούσης.

Αναπληρωματικοί: Βαθρακοκοίλης Ν., Ανεβλαβής Π., Σκοπελίτης, Περιστεράκης, Καπούς, Κεραμιώτης, Βαθρακοκοίλης.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντώπουλος): Τσουκαλάς, Βλαβιανός, Αγοραστός, Ρουσσάκης, Παναγιωτίδης (26΄λ.τ. Βαρούχας), Φύτρος, Μηνδρινός (46΄Λούκα), Κωλέτσης, Ζώνας, Περιάλης (81΄Αρβανίτης).

Αναπληρωματικοί: Αρβανίτης, Ντεκίδης, Σορωτος, Καλαμάτας, Λούκα, Βαρούχας, Παγώνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

LIVE Πανναξιακός – Πανθηραϊκός 3-4 (τελικό)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares