Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 23:05

“Απέδρασε” με τους 3 βαθμούς η Θύελλα από τη Σίφνο

Στην πρώτη της επίσκεψη στο νησί της Σίφνου, η Θύελλα Καμαρίου κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον...

Πανσιφναϊκό με 2-0 με τα δύο γκολ να επιτυγχάνονται στα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και για 15 περίπου λεπτά να “κλείνουν” με την πίεση τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας στο μισό γήπεδο, χωρίς όμως να δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση προς την εστία του Κάραβου, με εξαίρεση ένα πλασέ του Βουλγαράκη στο 14' από το ύψος της μικρής περιοχής, που όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον γκολκίπερ του Πανσιφναϊκού που μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 17' και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν αρχίσει να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, ο Ρώτας πήρε τη μπάλα μετά από όμορφη ενέργεια και πάσα του Παπαζώη, μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Θύελλας και ύστερα από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Νικολάου έπεσε ζητώντας πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης που όμως σωστά έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μια φάση μπροστά απ' τις αντίπαλες εστίες. Πρώτα χρονικά απείλησε ο Πανσιφναϊκός με τον Ατσόνιο στο 22' να πιάνει ένα σχετικά αδύναμο σουτ απ' το ύψος του πέναλτι, το οποίο ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να εξουδετερώσει. Ακολούθησε η φάση για τη Θύελλα, όπου με τη συμπλήρωση 45 λεπτών παιχνιδιού ο Βλαβιανός έπιασε ένα πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Κάραβου, το οποίο πέρασε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του αντίπαλου γκολκίπερ.

pansifnaikos 8yella 17 10 2015 1

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ πιο δυνατά χωρίς όμως τη μεγάλη φάση με εξαίρεση ένα σουτ του Μπρίτσα στο 52' που έδιωξε σε κόρνερ ο Κάραβος.

Στα λεπτά που ακολούθησαν και ιδιαίτερα στο διάστημα 65'-80' το παιχνίδι απέκτησε ένα τρελό ρυθμό με πάνω-κάτω παιχνίδι και τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Και αφού στο 70' οι γηπεδούχοι με τον Ατσόνιο απώλεσαν την ευκαιρία να προηγηθούν σε ένα μοναδικό τετ α τετ με τον Ανδρούτσο, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Παγιά να εκμεταλλεύεται μια ολιγωρία της άμυνας του Πανσιφναϊκού και με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή να νικάει τον Κάραβο και να κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό μούδιασμα προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 87' ο Γεωργούλης που είχε περάσει ως αλλαγή έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ανδρούτσου που αντέδρασε σωστά στην κλειστή του γωνία και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 90' η Θύελλα διπλασίασε τα τέρματα της και ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη με τον Μπαλή να πιάνει ένα ωραίο σουτ και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κάραβου γράφοντας το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ αφού τίποτα δεν άλλαξε στα 7 συνολικά λεπτά που κράτησε ως καθυστερήσεις ο διαιτητής του παιχνιδιού.

Δείτε εδώ περισσότερες φώτος...

Πανσιφναϊκός – Θύελλα Καμαρίου : 0 – 2

Σκόρερ: 78' Παγιάς Γ., 90' Μπαλής

Διαιτητής: Α. Μουτάφης

Βοηθοί: Ε. Ζώρζος, Γ. Μαθιουδάκης

Πανσιφναϊκός (Φράγκος): Κάραβος, Θ. Διαρεμές, Γ. Κίτσαλης, Γ. Διαρεμές, Ζάσκας, Ζαμπέλης (85' Ζαγκοβάς), Ατσόνιος, Παπαζώης (64' Γκούμας), Ρώτας (56' Γεωργούλης), Α. Κίτσαλης, Μαυρογιάννης.

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Λυγνός, Μπρίτσα, Δημητρακόπουλος, Νικολάου, Παγιάς, Βλαβιανός, Μπαλής, Βουλγαράκης (64' Caushllari), Δαβιλάς, Shaba.

pansifnaikos 8yella 17 10 2015 2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το τρίποντο στο Φιλώτι [pics] Πήρε αυτό που ήθελε… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares