Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 00:39

Πρεμιέρα με εύκολο τρίποντο για τον Πανναξιακό [pics]

Με εύκολο τρίποντο μπήκαν στο πρωτάθλημα οι περσινοί «νταμπλούχοι», οι οποίοι στην πρεμιέρα επικράτησαν εύκολα με 3-0 κόντρα στον μαχητικό Πανσιφναϊκό, που αντιστάθηκε 60 λεπτά στην πίεση του γηπεδούχου, αλλά στο τέλος λύγησε.

Ο Πανναξιακός ήταν σαφέστατα η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ενώ οι παίκτες του σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι (Καρούσης 38 & 43, Σκούπρας 70΄) του Κάραβου, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας της Σίφνου.

Η δυστοκία του πρώτου ημιχρόνου λύθηκε για τον Πανναξιακό στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄, όπου ο Καρούσης που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή δύο δοκάρια στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόποι παράλληλη πάσα του Σκούπρα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ του αγώνα. Ο επιθετικός του Πανναξιακού μετά από αυτό το τέρμα επιστρέφει στο σκοράρισμα μετά από τουλάχιστον 2 χρόνια, καθώς έχει μεσολαβήσει και ο σοβαρός τραυματισμός του και η απουσία του από τα γήπεδα.

Στο 79΄ο Σκούπρας συνέχισε να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι, όταν μετέτρεψε σε γκολ με κεφαλιά, σέντρα «διαβήτη» του Γιάννη Ντάσιου.

Ο δημιουργός του 2ου γκολ του Πανναξιακού Γιάννης Ντάσιος χρήστηκε σκόρερ στο παιχνίδι, όταν στο 85΄δέχτηκε την ασίστ του Ευριπιώτη και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σημείο αναφοράς η θετική παρουσία του Πανσιφναϊκού, που έκανε ιστορικό ντεμπούτο στην Α΄Κατηγορία, ενώ για την ομάδα της Σίφνου αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της επί Ναξιακού εδάφους.

Άψογη η διαιτησία του Φααν Άακεν και των βοηθών κ. Βακόνδιου και της κα. Ψαρρά.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονας): Κουντσεφ, Μποεφ, Ντασιος (86΄Λίκα), Παπανικολάου, Καρελεμογλου, χαμηλοθώρης, Ευριπιωτης, Βιλαντωνης, Βαθρακοκοιλης Γ. (65΄Λεγάκης), Σκουπρας, Καρούσης (76΄Βαθρακοκοίλης Μ.).

Πανσιφναϊκος (Φράγκος): Καραβος, Διαρεμες θ., Κιτσαλης, Διαρεμες Γ., Ζασκας, Ζαμπελης, Ατσωνιος, Λυκογιαννης (85΄Γκουμας), Γεωργούλης, Ρωτας (70΄Χρυσος), Μαυρογιαννης (55΄Ζαγκοβος).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares