Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 21:11

Στην Β΄κατηγορία ο ΑΠΣ Κύθνου, αποκάλυψη ταλέντων στο γήπεδο του Μέριχα

Στην Κύθνο ήταν να μην γίνει το γήπεδο, από τότε που εγκαταστάθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας η μπάλα δεν έχει σταματήσει να «τσουλά», καθώς, τόσο αθλητές του συλλόγου από όλα τα τμήματα, όσο και φίλοι του ποδοσφαίρου, συγκεντρώνονται σχεδόν κάθε μέρα και παίζουν ποδόσφαιρο.

Μάλιστα σε αυτές τις συγκεντρώσεις βγαίνουν και  ειδήσεις που έχουν να κάνουν με την αποκάλυψη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται στο νησί είτε για εργασία, όπως ο 24χρονος Αφρικανός Έρικ και ο Κυθνίος Μάριος Γαρδέρης, που έχει επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος Γιώργος Λαρεντζάκης που δίνει ανελλιπώς το παρόν στους αγώνες, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν, αφού αμφότεροι έχουν ποδοσφαιρικές παραστάσεις, με τον Αφρικανό να έχει πέράσματα από τις Βαλεσιέν και Χάβρι και τον Γαρδέρη σε ομάδες μέχρι και της superleague 2.

Από εκεί και πέρα το ρεπορτάζ από την Κύθνο λέει ότι τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα καταθέσει αίτημα ώστε να συμμετάσχει στην Β' κατηγορία την επόμενη σεζόν, αφού η διοίκηση δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος που έχει να λάβει μέρος στην Α' κατηγορία.

Τέλος, υπάρχει κινητικότητα και σε επίπεδο παλαιμάχων, αφού οι βετεράνοι του νησιού έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μάλιστα στης 4 Ιουλίου έχει κανονιστεί φιλική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους του Αιγάλεω.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares