Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 09:19

Το ευχαριστώ του Φραγκίσκου Λούβαρη και τα πρώτα βήματα του ΠΑΣ Τήνου

Μία νέα σελίδα στην ιστορία του ΠΑΣ Τήνου άνοιξε από χθες, όπου ουσιαστικά η νέα διοίκηση της ομάδας συνεδρίασε για πρώτη φορά και με μπροστάρη τον πρόεδρο, Φραγκίσκο Λούβαρη, σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά σε μία δύσκολη για τη χώρα και τα νησιά συγκυρία.

Αυτή είναι η 11η χρονιά του Φραγκίσκου Λούβαρη στη διοίκηση της ομάδας, αφού ο ίδιος έχει ξεκινήσει από τον ΑΟ Τήνου τότε, ήταν από τους ανθρώπους που πίστεψε και εργάστηκε για την ενοποίηση για την συνένωση με την ΑΕ Στενής και στη συνέχεια στήριξε με όλες του της δυνάμεις το ενοποιημένο Τηνιακό ποδόσφαιρο.

Η πρωτιά στις εκλογές για τον Φραγκίσκο Λούβαρη δεν είναι κάτι το καινούριο, καθώς αυτό έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν, με τον ίδιο να φαντάζει ως ο ιδανικός συνεχιστής του έργου των προηγούμενων προέδρων του συλλόγου.

«Ευχαριστώ πολύ όσους τίμησαν τα μέλη του Δ.Σ. με την ψήφο τους και εμένα προσωπικά» είπε ο κ. Λούβαρης στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr και συνέχισε: «Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη των προηγούμενων διοικήσεων και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αργύρη Βλαχάκη, ο οποίος συναίνεσε για να αναλάβω την προεδρία και φυσικά το νέο Δ.Σ. για την στήριξη».

Όσο αφορά τα πρώτα βήματα που θα γίνουν, ο κ. Λούβαρης επισήμανε: «Πρώτος στόχος μας είναι να ανανεωθεί η συνεργασία με τον προπονητή κ. Γιώργο Μάλλιο και να φέρουμε κοντά μας όσο το περισσότερο μπορούμε τον κόσμο του νησιού που έδειξε στις εκλογές ότι στηρίζει τον ΠΑΣ Τήνου».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares