Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 15:35

''Μαγικό'' ποδοσφαιρικό διήμερο με βετεράνους Πάρου - Προοδευτικής [pics-vid]

Το πραγματικό ποδόσφαιρο του πάθους , της αγάπης, του ρομαντισμού, του σεβασμού και της αλληλεγγύης έδωσε βροντερό παρόν στην Πάρο, μέσα από το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα που έγινε μεταξύ των βετεράνων Πάρου και της ιστορικής Προοδευτικής.

Μέσα και έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου αναδείχθηκαν στιγμές και συναισθήματα που όλο και πιο σπάνια αισθανόμαστε στην σημερινή εποχή της πλήρους εμπορευματοποίησης του αθλήματος. Το θετικό ήταν πως υπήρξε σημαντική παρουσία, σε σχέση με ανάλογες πρωτοβουλίες, των φιλάθλων που έφυγαν γεμάτοι από το Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς.

Η αποστολή της Προοδευτικής φιλοξενήθηκε στον Δημοτικό ξενώνα των Λευκών, όπου και δόθηκε συνέντευξη τύπου με μοναδική οργάνωση και διάθεση. Αφίσες με ιστορικά ντοκουμέντα, φωτογραφίες και λάβαρα είχαν δημιουργήσει ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

Οι βετεράνοι του συλλόγου ανέπτυξαν την ιστορία και τους σκοπούς της λειτουργίας τους, δίνοντας έμφαση στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς και του ρόλου τους στην σύγχρονη εποχή με τις διάφορες παράπλευρες εκδηλώσεις τους, όπως η πρόσφατη έκθεση ζωγραφικής με θέμα το ποδόσφαιρο, που έγινε στις φυλακές του Κορυδαλλού με έργα επιφανών ζωγράφων αλλά και κρατουμένων με σκοπό να κρατηθεί ζωντανή η πίστη για επανένταξη στην κοινωνία. Παράλληλα εξέφρασαν σε όλους τους τόνους την βαθιά ικανοποίηση τους για τον σκοπό του αγώνα που ήταν η ενίσχυση του κέντρου υγείας του νησιού. Μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ξανθόπουλος, ο Γάννης Μανδρέκας. ο Γιάννης Φουράκης, ο Βασίλης Ιωαννίδης, ο Πέτρος Κασιδιάρης, ο Κώστας Βαφειάδης, και οι νεώτεροι Σωτήρης Τσαγκαβέλης και Αντώνης Τζιαμαλής. Εκτενή αναφορά στα 90 χρόνια του συλλόγου και στους σκοπούς των βετεράνων έκανε ο Νίκος Μάλιαρρης. Παρατέθηκαν εκπληκτικά ιστορικά στοιχεία και αναλύθηκε η σημασία των πρωτοβουλιών. Οι Παριανοί εκπροσωπήθηκαν από τον Γιάννη Αποστόλου και τον Στέλιο Μπόνη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο γήπεδο ακολούθησε μία πραγματική ποδοσφαιρική παράσταση που εκτός των άλλων είχε τρομερή διακύμανση μιας και οι Παριανοί βετεράνοι προηγήθησαν 3-0 με τρία γκολ του Γιώργου Μοστράτου και ακολούθησε η ανατροπή του σκορ σε 3-4 με τρία γκολ του Μπάκουλη και ένα του Κουμεντάκου. Εκτός όμως από τα γκολ είδαμε υπέροχες ενέργειες και θεαματικές φάσεις με δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες. Σε αυτό συνετέλεσαν βέβαια και οι βετεράνοι της Πάρου που παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι και οργανωμένοι, στέλνοντας το μήνυμα πως μπορούν με την ανάλογη βοήθεια να προσφέρουν πολλά και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους το τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στις βραβεύσεις με κεντρικό σημείο αναφοράς τον Τάσο Κοπανίδη που βραβεύτηκε και από τους δύο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν στην διεξαγωγή αυτού του αγώνα, στους δύο συλλόγους, στον Δήμο Πάρου, στην ΚΔΕΠΑΠ και ιδιαίτερα στον Στέλιο Μπόνη που στάθηκε δίπλα σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΡΟΥ: Μίρι, Αντωνόπουλος, Μπίντικα, Αλιπράντης, Μανιώτης Δ., Μπουρουτζίκας, Βαρθακούρης, Χάλας, Ρούσσος, Μοστράτος, Δεληγιάννης, Δαφερέρας, Αποστόλου, Σκαραμαγκάς, Σταθόπουλος.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ: Παγωνίδης, Βιδάλης, Κασιδιάρης, Φουράκης, Δασκαλάκης, Καλαμαράς, Ιωαννίδης, Βαφειάδης, Ξανθόπουλος, Κουμεντάκος, Μανδρέκας, Μάλλιαρης, Κοπανίδης, Τσαγκαβέλης, Νικολαίδης, Τζαβάρας, Μπάκουλης, Τζιαμαλής.

Το ευχαριστώ των Βετεράνων Πάρου - Αντιπάρου

ΣΤΙΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΟΥ ΔΙΕΞΉΧΘΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌΣ ΑΓΏΝΑ Σ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΎ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΗΝ Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΊΑ Σ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ .
ΕΠΊΣΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΥ ΜΑΝΏΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ , ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΜΠΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΌ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΉΘΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΒΑΤΙΣΤΑ ΡΟΥΣΣΟ , ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. ΑΘΑΝΆΣΙΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ , ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΝΏΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΖΑ :
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΌ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ ΕΡΓΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Φωτογραφίες

Το parosin.gr βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου και την κατέγραψε στο βίντεο

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares