Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 14:26

Η "μάχη" της Σύρου

Ένα πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου το μεσημέρι Σαββάτου στη Σύρο.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης και συγκεκριμένα στις 16:30μ.μ. ο ΑΟ Σύρου θα αντιμετωπίσει στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς τον Αίαντα Σύρου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Από τη μια πλευρά η ομάδα του κ. Πούλου, θέλει να πραγματοποιήσει μια εξίσου καλή εμφάνιση, όπως και στο ματς με τον ΑΟ Πάγου (β’ ημίχρονο) που επικράτησε με 4-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα του ΑΟΣ κατά πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ύστερα από το μακρινό 1998. Παίκτες, προπονητής και διοικητικό συμβούλιο δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι φέτος η ομάδα θα καταφέρει να κάνει το ντάμπλ και να φέρει τον κόσμο κοντά της σαν άλλοτε. Από την πλευρά του ο κ. Πούλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός του Ελκάντι που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι (υγρό), αλλά θα γίνουν προσπάθειες να αγωνιστεί κανονικά, και του Σταματίου που έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Από την άλλη η ομάδα του Αίαντα Σύρου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην α’ και β’ φάση του κυπέλλου, μπαίνει απευθείας στα βαθιά και ουσιαστικά έχει ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι από το φαβορί του προημιτελικού. Η έτερη ομάδα του νησιού θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τον περσινό αποκλεισμό με 1-0 από τον ΑΟ Σύρου στην α’ φάση. Στο στρατόπεδο του Αίαντα υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση. Η ομάδα του κ. Ρούσσου, έχει 2 αμφίβολους ποδοσφαιριστές, τους Ρούσσο και Τσιριγώτη, με πρόβλημα στα πόδια από τραυματισμό και υπερκόπωση αντίστοιχα. Η συμμετοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το μεγάλο παιχνίδι θα αρχίσει το Σάββατο 28/09/2013 στις 16:30μμ και οι δύο ομάδες καλούν τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει τις προσπάθειές τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ζαράνης Ι. με βοηθούς τους κ. Αρμακόλα Ι. και Νομικό Ν.    

Η κάμερα του sportcycladesθα βρίσκεται για μια ακόμη φορά παρούσα με πλούσιο φωτορεπορτάζ και τις καλύτερες στιγμές από το μεγάλο ντέρμπι.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « PreGame ΑΜΣ Φιλωτίου - ΑΟ Πάρου Οι "Άρχοντες" της μαχης »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares