Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 18:38

Ημιτελικός από τα παλιά.

Ένα συναρπαστικό και γεμάτο ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 16:45 στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου, όπου στον 1ο από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου θα αναμετρηθούν, ο Α.Ο Σύρου με τον  Α.Ο Μυκόνου.

Syros raouzaiosΤο αυριανό ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο τελικός του θεσμού συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων και ξυπνά μνήμες από το παρελθόν.

Έτοιμος ο Α.Ο. Σύρου

Από την μια η  πιο ιστορική ομάδα της Σύρου, ο Α.Ο.Σ., ύστερα από 8 χρόνια απουσίας επέστρεψε στα γήπεδα, μπήκε δυναμικά σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα και διεκδικεί επί ίσοις όροις το ένα από τα δύο εισιτήρια που θα τον οδηγήσουν στον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα η ομάδα της Σύρου είναι η πολυνίκης του θεσμού, καθώς έχει στη συλλογή της 11 τρόπαια (1983, 1984, 1985, 1986 σαν ΑΕ Σύρας,1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1997,1998 σαν Α.Ο Σύρου).

Όμως για να φτάσει εδώ η ομάδα του κ. Πελέκη απόκλεισε αρχικά τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου (1-0 1η  φάση), Α.Ο. Πάγου (2-1 2η φάση) και Α.Ο. Υδρούσας  (7-0 προημιτελικά).

Στόχος πλέον όλων στις τάξεις του Α.Ο Σύρου είναι η κατάκτηση ενός τίτλου, ο οποίος μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, θα έρθει και θα επιστεγάσει  την επαναδημιουργία του σωματείου, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις μεγάλες φιλοδοξίες που τρέφουν για το μέλλον οι Διοικούντες αλλά και ο πολυάριθμος κόσμος της ομάδας.

Από αγωνιστικής πλευράς το μόνο που ανησυχεί τον τεχνικό της ομάδας Χ. Πελέκη είναι η αγωνιστική απραξία της ομάδας, που έχει να δώσει επίσημο αγώνα από τις 19/1. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

Για την πρόκριση

Από την πλευρά του ο ο Α.Ο. Μύκονου, για πολλά χρόνια μόνιμος κάτοικος της  Δ΄ Εθνικής και φιναλίστ – τροπαιούχος του θεσμού του Κυπέλλου έχει φτάσει επάξια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυκλάδων, αποκλείοντας την Άνω Μερά 4-0 και τον Α.Ο Τήνου 5-1.

Μάλιστα η ομάδα της Μυκόνου έχει ήδη στη κατοχή της 9 κατακτήσεις (1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2006, 2008, 2010, 2011) και είναι η ομάδα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στον θεσμό.

Οι Μυκονιάτες που διαθέτουν ένα οργανωμένο σύνολο, αποτελούμενο από ένα μίγμα νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στις Κυκλάδες και δικαία βρίσκεται στα ημιτελικά. Άλλωστε για τον Α.Ο Μυκόνου η κατάκτηση τίτλων αποτελεί μονόδρομο, καθώς  οι φιλοδοξίες και η ιστορία του σωματείου είναι πολύ μεγάλες.

Στα αγωνιστικά από τον Α.Ο Μυκόνου θα απουσιάσουν οι Τζέλλος, Φιορεντίνος, με τους Παχατουρίδη και Γουλά να αποφασίζουν σήμερα στο ποιοι παίχτες θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Σύρο.

Θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε.

Για τον αγώνα μίλησε στο sportcyclades.gr ο Β. Προπονητή του Α.Ο Μυκόνου κύριος Γούλας:

«Είμαστε προσηλωμένοι στον ημιτελικό, γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και θα μπούμε στο γήπεδο για να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Στο ερώτημα αν έχουν επηρεαστεί από το αποτέλεσμα του  αγώνα πρωταθλήματος (1-0 Α.Ο Σύρου) απάντησε:

«Μόνο θετικά μας επηρέασε το αποτέλεσμα. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες και δεν έχει σχέση με αυτό του πρωταθλήματος, στόχος μας σίγουρα είναι ο τελικός, αλλά πρέπει να κοιτάμε τα παιχνίδια ένα-ένα.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο

Ο Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του Α.Ο. Σύρου κ.Πέτρος Ραουζαίος δήλωσε :

« Ο Α.Ο. Σύρου μετά από 8 χρόνια απουσίας επέστρεψε ξανά στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες για το καλύτερο όχι μόνο για το σωματίου και του νησιού του ιδίου, καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδας ώστε να φτάσει σε ένα ακόμα μεγάλο τελικό. Ο Α.Ο. Σύρου ανήκει στην ελίτ των Κυκλαδίτικων ομάδων  και πρέπει  όλοι μας να βρεθούμε διπλά της σε αυτό το δύσκολο ματς ,καλούμε όλους του φίλους της ομάδος και του Παλαίμαχους να βοηθήσουν με την  παρουσία τους τα παιδιά μας ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς το 12 Κύπελλο Κυκλάδων».

Ο Κύριος Ραουζαίος δήλωσε τον σεβασμό που υπάρχει απέναντι στον Α.Ο Μυκόνου τονίζοντας:

«Γνωρίζουμε ότι ο Α.Ο. Μυκόνου είναι μια τεραστία ομάδα που έχει κερδίσει το σεβασμό από όλες της ομάδες των Κυκλάδων και όχι μόνο. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και ο τελικός , σεβόμαστε τη Μύκονο, αλλά θα την κοιτάξουμε στα μάτια.

Στην ερώτηση μας εάν θα ήθελε  πρόκριση στο τελικό του Κυπέλου ή νίκη πρόκριση στο ματς του Πρωταθλήματος  (για είσοδο του Α.Ο. Σύρου στα μπαράζ) ο κ. Ραουζαίος δήλωσε :

«Φυσικά και τα δυο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για το σωματείο μας δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο από τα δυο μακάρι να καταφέρουμε να κερδίσουμε και τα δυο γνωρίζω ότι η Μύκονος είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο και ότι βγει».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Παρασκευή  08/02/2013 στις 16.45 στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου  και θα του διευθύνουν οι και η κάμερα του Sport Cyclades θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλα τα γεγονότα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σχετικά Βίντεο.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συγχαίρει τον Πανναξιακό, ο Μανόλης Μαργαρίτης. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares