Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 21:12

Νίκησε τη Μύκονο και σφράγισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησε 4-1 της Α.Ε Μυκόνου και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα με «σβηστές μηχανές» πήρε την πρόκριση, με τον ίδιο να δίνει χρόνο και στα νεαρά παιδιά (Σακελλαρίου βασικός-Ρούσσος-16χρ.), αλλά και να στερείται των υπηρεσιών του τραυματία Καρμοίρη και του ανέτοιμου Μπακατσέλου. .

Από την άλλη πλευρά και η Μυκονιάτικη ομάδα έκανε «ροτέισον» ενόψει του πρωταθλήματος, ταξιδεύοντας στην Σύρο χωρίς 6 ποδοσφαιριστές (Ζγκούρι-τιμωρημένος, Πινέιρο, Σπυρόπουλο, Πάγια, Μουρίκι, Γκούφα) και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Η Ελλάς Σύρου προηγήθηκε στο 10΄ μετά από ωραία σέντρα του Κασάπη και γυριστό σουτ του Μηνά. Στη συνέχεια η ομάδα της Μυκόνου είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τους Καμπεράι και Ρέτσο να αστοχούν από πλεονεκτική θέση. Το 2-0 για την Ελλάς σημείωσε ξανά ο Περικλής Μηνάς (37΄), καθώς με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Καλάτση. Στη συνέχεια η ομάδα της Σύρου είχε και άλλες δυο ευκαιρίες, με τους Κασάπη και Μούντριχα .

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάς σκόραρε άλλες δυο φορές με τους Μελισσόπουλο (61΄) και Παυλόπουλο (80΄), με την Μυκονιάτικη ομάδα να σημειώνει το «γκολ της τιμής» με μακρινό σουτ του Κεμπέ στο 84΄.

Στο φινάλε του αγώνα η Ελλάς είχε δοκάρι με τον Παυλόπουλο. Πλέον με τη νίκη αυτή η Ελλάς πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Καμαρίου εκτός έδρας.

60dBiv7n

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Αρμακόλας-Ζαράνης

bdIeXGz6

Ελλάς (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Σακελλαρίου (Ζαφείρης 46΄), Συριανός, Μούντριχας, Μπόσιο, Κασαπής (Λαντίκας 46΄), Πρεβεζιάνος (Παυλόπουλος 46΄), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος (Ρούσσος 69΄), Ζάχι (Παράβαλος 63΄)

Αναπληρωματικοί: Κουκουλάς, Μουλαράς, Μεντρι, Μπακατσέλος

FWj5 Djy

Α.Ε Μυκόνου (Βλάχος-Παχατουρίδης): Καλάτσης, Κουτρούτσος, Μιχάσι, Τράκας (Παχατουρίδης 68΄), Λαμπρίδης, Κεμπέ, Καμπεράι (Δακτυλίδης 63΄), Παπαδόπουλος (Τσόπελας 46΄), Ρέτσος, Ιωσηφίδης (Κατσούλης 46΄), Αρκούδας (Μπάλλας 61΄)

Αναπληρωματικοί:  Ράγια, Μπουτσάι, Διαμαντής, Κατσικαλάκης

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares