Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 20:20

Στον ημιτελικό ο Πάγος που «κατέβαλε» τον μαχητικό ΑΟ Σερίφου [pics-vid]

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην ιστορία του ο Πάγος που επικράτησε στον σημερινό προημιτελικό με 4-1 της έκπληξης του θεσμού, ΑΟ Σερίφου.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους στον θεσμό και επέβαλαν τον ρυθμό τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας.

Ο ΑΟ Σερίφου από την πλευρά του προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όταν έχασε  ένα πέναλτι όταν το σκορ ήταν 1-0 στο 28΄με τον Λιβάνιο.  Στην επανάληψη, η μαχητική ομάδα των Δυτικών Κυκλάδων μείωσε σε 2-1, αλλά δύο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης έκριναν το σκορ που ίσως θα μπορούσε να κρατηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα.

Τα γκολ

Στο 13΄ο Μαραγκός μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα προς την εστία του ΑΟ Σερίφου, με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή και τον Τρόκα που ακολουθούσε τη φάση από κοντά να κάνει το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 58΄ο Μουράι έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, όταν με ένα πολύ καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.

Πολύ όμορφη όμως ήταν και η μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Λιβάνιος στο 75΄με άπιαστο σουτ στο γάμα έκανε το 2-1.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο Πάγος πέτυχε ακόμη δύο τέρματα, με τον Μάρκο Πρίντεζη μετά από σέντρα και κοντινή προβολή να κάνει το 3-1 στο 90΄και το τελικό 4-1 να έρχεται από αυτογκολ του Ρεβίνθη στο 91΄, όταν ο Σεριφιώτης προσπάθησε να διώξει μετά από συρτή παράλληλη σέντρα.

Οι ημιτελικοί

Πλέον περνάμε στην ημιτελική φάση, όπου ο Πανθηραϊκός θα υποδεχτεί τον ΑΟ Πάγου, αγώνας που λογικά θα γίνει στις 4 Μαρτίου, όπου η ομάδα της Σαντορίνης θα εκτίσει το ρεπό της στον 7ο όμιλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Συριανής ομάδας ίσως καταθέσουν πρόταση προκειμένου να διεξαχθεί ο ημιτελικός στο νησί της Σύρου.

Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό της Θύελλας και της ΆνωΜεράς, αγώνας που αναμένεται να διεξαχθεί το άμεσα επόμενο διάστημα, σε κάποιο από τα κενά του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση ο Κυπελλούχος ή το ζευγάρι του τελικού θα πρέπει να έχει δηλωθεί στην ΕΠΟ μέχρι την Τρίτη 27 Μαρτίου, καθώς οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα αρχίσουν στις 4 Απρολίου.

Διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία του Γουίνδου Ρούσσου και των βοηθών του Αντώνη Μουτάφη και Ρούσσου Ιωάννη, με μοναδικό σημείο αμφισβήτησης ένα χέρι-πέναλτι που ζητάει στο 87΄ο ΑΟΣ.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου (Βουτσίνος): Πρίντεζης Μ., Μαυράκης, Αργυρός, Μαραγκός, Βαβουράκης (66΄Παπουδής), Τρόκα (17΄Φραγκιάς), Φωτεινιάς (72΄Ρούσσος Μ.), Μουράι, Πρίντεζης Μ., Ρούσσος Κ., Περιστεράκης (52΄Ρούσσος Κωσ.).

Αναπληρωματικοί: Δαλέζιος, Νικητίδης, Δεσινιώτης.

ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Γούναρης, Μαγουλάς, Παγιολάρι (64΄Μποφίλιος Π.), Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (69΄Βαλσαμάκης Κ.), Λιβάνιος, Παπαδόπουλος (89΄Αδελιανάκης), Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος Σ., Παππάς.

Αναπληρωματικός: Ζαχαριάς

Φωτογραφίες

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

 -

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares