×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 23:50

«Σφράγισε» το εισιτήριο του ημιτελικού στη Νάξο η Άνω Μερά [vid]

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας για την απόδοση των δύο ομάδων η Άνω Μερά κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου με 0-1 και να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων σε βάρος του ΑΜΣ Φιλωτίου.

MYKONOS_MADOUPAS_1280X120.jpg

Οι Μυκονιάτες ήταν καλύτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοση τους ακόμα περισσότερο και δίκαια κατέκτησαν τη νίκη-πρόκριση.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Τούρε ο οποίος στο 55' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοχάρη πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 που παρέμεινε μέχρι στο τέλος.

Μάλιστα η Άνω Μερά θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τον Καρίμαλη ο οποίος στο 58' είδε το σουτ του να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψαρρά.

Ο γκολκίπερ του ΑΜΣ Φιλωτίου αποδείχθηκε σωτήριος καθώς ανέκοψε τουλάχιστον 2-3 ακόμα καλές στιγμές των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Κουκά. Και οι τρεις είχαν πολύ καλή απόδοση και πέρασαν απαρατήρητοι.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Ψαρράς, Ισμαϊλάι, Κουφόπουλος, Μανιός, Μουστάκης Ν., Πράσινος, Σαντέ, Ζούλης Γ., Ευριπιώτης, Μεμλίκα, Βερύκοκκος (76' Ζούλης Π.).

ΑναπληρωματικοίΛιόφαγος, Μουστάκης Δ., Βασιλάκης, Κατσουρός, Κοττάκης, Μουστάκης Μ.

ΑΣ Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Μόσχου (72΄Καρφαρίδας), Κουτσούκος, Πρίφτης, Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τουρέ, Χαντζάκος, Καρίμαλης, Ουζούνογλου, Βαγενάς.

Στον πάγκο ήταν ο Τζάβρας

Μετά την πρόκριση της η Άνω Μερά θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΣ Νάξου - Θύελλα για να μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου έχει ως εξής:

2017-12-09.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το sportcyclades.gr 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares