Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 00:55

Ιστορική πρόκριση για τον ΑΟ Σερίφου [pics-vid]

Με το δεξί μπήκε στη πρώτη του συμμετοχή στο Κύπελλο Κυκλάδων ο ΑΟ Σερίφου που επικράτησε 1-0 του Πανσιφναϊκού και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα βρει μπροστά του τον Αίαντα Σύρου.

Το παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο της Σίφνου το οποίο έχει παραχωρηθεί στον ΑΟ Σερίφου για να το χρησιμοποιεί σαν έδρα του, λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γηπεδικό και ευελπιστεί να λυθεί γρήγορα.

Επικράτησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με κόσμο και από τα δύο νησιά, μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος του Πανσιφναϊκού Γιώργος Ξυδης μαζί με μέλη του ΔΣ, αλλα και ο Δήμαρχος Σίφνου Αντρέας Μπαμπουνης.

Ήταν μία σπουδαία αναμέτρηση όπου παίχτηκε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, με τον ΑΟ Σερίφου να έχει τις ευκαιρίες με δύο δοκάρια και αρκετές φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πανσιφναϊκός ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη χωρίς να καταφέρει όμως κάτι ουσιαστικό, καθώς το πλασέ - λόμπα του Κώστα Ρεβίνθη στο 19' που κατέληξε στα δίχτυα του Κάραβου ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση με 1-0 για τους Σεριφιώτες.

Ο ΑΟ Σερίφου διαμαρτυρήθηκε για δύο πέναλτι στον  διαιτητή κ. Ρούσσο Ι., που είχε βοηθούς τους Μαθιουδάκη και Αντωνάκη.

Α.Ο Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Ι., Μποφίλιος, Παππάς, Μαγουλάς (68 ΄ Ρεβίνθης Ν , Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (80 ΄ Ρώτας) , Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κ. (88' Χατζόπουλος), Ρεβίνθης  Κ. , Μονεμβασιός (56' Μουστάκας,  Α.)

Αναπληρωματικοί: Ανδριανάκης, Γούναρης, Γαβριήλ.

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης):  Κάραβος, Λεμπέσης, Χρυσός, Φράγκος, Διαρεμές, Λεμπέσης Σ., Ατσόνιος, Κίτσαλης, Γεωργούλης Β. (45' Φραγκιάς  Ι.) , Γεωργούλης Γ., Ραπτόπουλος (70 ΄ Γκίνα)

Αναπληρωματικοί: Ατσόνιος Χ., Ποριώτης, Χουζούρης, Ζαμπέλης, Μαστροκωλός

Βίντεο (kaipoutheos.blogspot.gr) | Φωτογραφίες (Γιάννης Καλογήρου - kaipoutheos.blogspot.gr)

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares