Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 19:25

Και τώρα τελικός...

NAXOS ANAMATEROU NAXOS ANEVLAVIS

Ο Πανθηραϊκός θα είναι τελικά ο δεύτερος φιναλίστ του Κυπέλλου Κυκλάδων, αφού η ομάδα της Σαντορίνης, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, νίκησε το NAXOS KOZIΦιλώτι με 2-0, στον ημιτελικό που έγινε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

SANTORINI FZ BEAUTY SALONΟ Πανθηραϊκός ήταν η ομάδα που ειδικά στο πρώτο μέρος είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία προσπάθησε να διασπάσει την καλοστημένη ομάδα του Φιλωτίου, που με τη σειρά του επιχειρούσε να "χτυπήσει" μέσω αντεπιθέσεων. 

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 5ο λεπτό, όταν ο Βέρμπης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με το αριστερό, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Ξένου. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πανθηραϊκός φτάνει μια ανάσα από το 1-0, όμως το δυνατό σουτ του Μπρέσκα από μακριά, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ξένου.  Στο 18' ο Βαρούχας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ανάγκασε τον Ξένο σε μια εντυπωσιακή απόκρουση. SANTORINI GIOUSIAS

Λίγο αργότερα ο Πανθηραϊκός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βέρμπη, με τον Μπρέσκα να δοκιμάζει ένα συρτό σουτ στην εξέλιξη της φάσης, με τη μπάλα να περνά άουτ.  Στο 25' ήταν σειρά του Φιλωτίου να απειλήσει, με τον Μπονιάκο να δοκιμάζει ένα σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσουκαλά.  

Στο 37' ο Βαρούχας γίνεται κάτοχος της μπάλας και δοκίμασε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα όμως πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μηνδρινός πλάσαρε από αρκετά πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική THIRA BOBOSπλευρά των δικτύων του Ξένου. Η πίεση του Πανθηραϊκού καρποφόρησε στο 43ο λεπτό. όταν ο Βέρμπης έγινε κάτοχος της μπάλας και με γύρισμα στην περιοχή βρήκε τον Μηνδρινό, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Νταής εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου μέρους, με τον Πανθηραϊκό να φτάνει THIRA FOUSTERISπολύ κοντά στο 2-0 στο 62' όταν Βέρμπης και Φύτρος έπαιξαν το 1-2 με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά, όμως ο Ξένος απομάκρυνε τον κίνδυνο. Τελικά στο 70' ο Πανθηραϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Μπρέσκα να δοκιμάζει ένα πολύ καλό σουτ με το αριστερό και να πετυχαίνει ένα πολύ εντυπωσιακό τέρμα.  Στο 75' ο Σταματίου έπιασε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ, και στο 81' ο Λούκα βρήκε τον Βέρμπη, το πλασέ του οποίου ωστόσο πέρασε λίγο άουτ. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Σταματίου με ένα ωραίο γυριστό σουτ ανάγκασε τον Τσουκαλά να πέσει στη δεξιά του γωνία και να διώξει σε κόρνερ.

Έτσι, ο Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη - πρόκριση στον τελικό του θεσμού, όπου ήδη βρίσκεται ο Α.Ο Σύρου.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τους κ. Μαθιουδάκη και κ. Βάιλα.

Συνθέσεις:
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Κωλέτσης (83' Νικολάου), Στρατηγάκης, Ντεκίδης, Ρουσάκης, Λούκα, Φύτρος, Μηνδρινός, Βέρμπης, Μπρέσκα (87' Περιάλης Β'), Βαρούχας (80' Αρβανίτης).

Αναπληρωματικοί: Νικολάου, Αγοραστός, Βλαβιανός, Λυγνός, Κρεμύδας, Περιάλης Β., Αρβανίτης

ΑΜΣ ΦιλΩτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Λιόφαγος, Βερέσογλου, Ρεγγινίδης, Στρατούρης (66' Μακρυμανώλης), Μπονιάκος, Ζούλης, Σταματίου, Νταής, Κοττάκης, Κατζιλιέρης (63' Μουστάκης)

Αναπληρωματικοί: Μουστάκης, Σπυρόπουλος, Μακρυμανώλης, Βιλσόν

Πανθηραϊκός – ΑΜΣ Φιλωτίου [Live Score]

THIRA CRIPAIOS THIRA XALARIS
NAXOS ARIADNI
Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares