Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 12:18

Πρεμιέρα με Κύπελλο για Παμμηλιακό και Άνω Μερά

Αποκαλυπτήρια για τον Παμμηλιακό που μπροστά στον κόσμο του το Σάββατο 26/9 υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, για το Κύπελλο Κυκλάδων την Άνω Μερά.

Η Μηλέικη ομάδα μετά από 18 χρόνια θα έχει νέο προπονητή καθώς ο Ζαχαρίας Γκούτζας, ο άνθρωπος που έγινε κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου... δε μένει πια εδώ. Ο νέος κόουτς Παύλος Δαούτης, ο οποίος έχει έρθει με «βαρύ» βιογραφικό για το έργο του σε προηγούμενες ομάδες, θα παρουσιάσει και θα παρουσιαστεί στο απαιτητικό κοινό του Παμμηλιακού.

Η προσμονή για το νέο αγωνιστικό στυλ των «κόκκινων», αλλά και ο χαρακτήρας ενός νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των φίλων του Παμμηλιακού που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο το Σάββατο.

Η Μυκονιάτικη ομάδα, η οποία βρίσκεται στον όμιλο του Παμμηλιακού και στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, σαφώς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Θυμίζουμε ότι Παμμηλιακός και Άνω Μερά συναντήθηκαν στα μπαράζ της τελικής φάσης του προηγούμενου πρωταθλήματος με την ομάδα της Μήλου να κερδίζει και στα δύο παχνίδια, 2-0 στη Μύκονο και 3-1 στη Μήλο. 

Φέτος με τον Γιάννη Παπαδημητρίου στον πάγκο να αντικαθιστά τον Νίκο Τζιόβα, η Άνω Μερά μοιάζει να χτίζετε από την αρχή, καθώς ο νέος τεχνικός των Μυκονιατών αναμένεται να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νέους που θα πλαισιώνουν τον σύλλογο.

Διαιτητική τριάδα θα είναι οι: Μαθιουδακης Γ., Κουλακιωτης Σ., Τερζακης Μ.

Ο αγώνας Παμμηλιακού-Άνω Μεράς θα ξεκινήσει στις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα μεταδωθεί ραδιοφωνικά από το Μύκονος FM98,1 σε συνεργασία με τα Μηλέικα Νέα και το SportCyclades.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παράπονα η Σίφνος. LIVE SCORE ΑΟ Πάγου – ΑΟ Μυκόνου 1-3 »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares