Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 17:20

Φιλώτι – Πανναξιακός στο «ξεκαθάρισμα» Κυπέλλου

Το ματς ΑΜΣ Φιλωτίου – Πανναξιακός ήταν αυτό που βγήκες χθες από την κληρωτίδα της ΕΠΣ και θα καθορίσει ποια θα είναι η 8η ομάδα που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Όπως είχαμε προαναφέρει προ ημερών η ΕΠΣ θα έπρεπε να ορίσει κάποιο παιχνίδι ώστε η ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα να είναι 8 και όχι 9, που έχουν προκύψεις μέχρι τώρα με βάσει τα αποτελέσματα και τις συμμετοχές στον θεσμό του Κυπέλλου.

Έτσι η Ένωση προχώρησε στην κλήρωση μεταξύ ομάδων μέσα από τα νησιά της Νάξου και της Σαντορίνης, καθώς γεωγραφικά ο 2ος με τον 3ο όμιλο διαθέτουν 4 ομάδες, έναντι 4ων από τον 1ο.

Χθες το μεσημέρι λοιπόν έγινε η κλήρωση που έβγαλε το ζευγάρι ΑΜΣ Φιλωτίου – Πανναξιακός, που στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Αγερσανίου θα ξεκαθαρίσει το ποια θα είναι η 8η ομάδα που θα προχωρήσει στην 2η φάση του Κυπέλλου. Η ημερομηνία διεξαγωγής θα γίνει γνωστή την ερχόμενη Τετάρτη μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.

Να θυμίσουμε ότι το σύστημα της ΕΠΣ για το Κύπελλο έχει ως κύριο γνώμονα για τους ορισμούς ή τις κληρώσεις τα γεωγραφικά κριτήρια, που φτάνουν ως των τελικό, όπου θα συμμετάσχει μία ομάδα από τον 1ο όμιλο με αντίπαλο μία ομάδα από τον 2ο ή 3ο όμιλο.

Με το σύστημα της ΕΠΣ Κυκλάδων τα ζευγάρια της επόμενης φάσης είναι γνωστά. Έτσι λοιπόν στην 2η φάση που θα είναι και η προημιτελική θα έχουμε τα εξής παιχνίδια:

Νηρέας – Νικητής (ΑΜΣ Φιλωτίου - Πανναξιακός )

Πανθηραϊκός – Θύελλα

Αίαντας Σύρου – Πάγος

ΑΟ Μυκόνου - Ανδριακός

*Οι έδρες, οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares