Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 18:45

Μονόδρομος η νίκη...

AJAX AGKALIA PAIXTES

Νίκη και μόνο νίκη θα επιζητήσει ο Ajax Σύρου την Κυριακή στις 13:00 στο ματς με τον Πανσιφναϊκό που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Ανδρών.

Syros raouzaios

Η Συριανή ομάδα μετά την μικρή διακοπή επιστρέφει πιο δυνατή , ανανεωμένη και με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, καθώς θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Παμμηλιακό που λίγες ώρες αργότερα θα αντιμετωπίσει στη Μήλο τον Α.Ο.Πάγου στο ντέρμπι της 7ης Αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου θέλει να κάνει το καθήκον της και να πάρει τους τρεις βαθμούς, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Παμμηλιακου για να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Η ομάδα του Ajax έχει αποδείξει σε όλους ότι είναι πολύ δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια και με 14-1(εντός) τέρματα θέλει να φτάσει στην 6η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και την 4η συνεχόμενη στα εντός έδρας ματς. Προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί κάποια απουσία από τους γηπεδούχους εάν εξαιρέσουμε την απουσία του Ρουσσου που πλέον δεν υπολογίζεται καθώς υπηρετεί τη πατρίδα.sifnos-DRdom

Από την άλλη η ομάδα του Πανσιφναικού θα ταξιδέψει στη Σύρο με αρκετά καλή ψυχολογία. Η ομάδα από την Σίφνο προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου βαθμού της στο φετινό πρωτάθλημα καθώς τη προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει λευκή ισοπαλία απέναντι από τον Α.Ο.Σερίφου. Η αξιέπαινη προσπάθεια των Σιφνιών που συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα, κάτω από αντίξοες συνθήκες είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα καρποφορήσει, καθώς η αγάπη για το ποδόσφαιρο, από όλους στο νησί είναι δεδομένη.

Όπως συνηθίζεται ο Αjax Σύρου καλεί όλους τους φίλους της ομάδος να παρευρεθούν στον Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης το μεσημέρι της Κυριακής για να ενισχύσουν τη προσπάθεια των αθλητών. Επίσης όπως κάθε φορά έτσι και τώρα θα υπάρχουν happenings και πλούσια δώρα στους τυχερούς !!

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 13:00 και διαιτητής θα είναι ο κ.Μαραγκός Νίκος.

sifnos-oraia sifnossifnos-PODOTAS-groupsifnos-SIMOSsifnos-sm-MOSXAsifnos-trofodotiki

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares