Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 11:40

Κίνδυνος για τις ομάδες της Νάξου. Έκλυση προς τον Δήμο από της ΕΠΣ Κυκλάδων.

gipedo agersani 1

Κίνδυνος να οριστούν να παίζουν οι ομάδες τις Νάξου, σε γειτονικά νησιά λόγω γηπεδικών προβλημάτων στο νησί.

Η Νάξος διαθέτει αυτή την στιγμή, 2 γηπεδικές εγκαταστάσεις, εγκεκριμένες από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Το ΔΑΚ Νάξου και το γήπεδο του Αγερσανίου, στο οποίο όμως, οι κτιριακές εγκαταστάσεις, είναι σε άθλια κατάσταση αλλά και χωρίς προβολείς για την διεξαγωγή αγώνων αλλά και προπονήσεων.

Γι αυτό τον λόγο, η ΕΠΣ Κυκλάδων καλεί τον Δήμο Νάξου, με συντονισμένες ενέργειες να λυθεί το πρόβλημα, προκειμένου να μην τεθεί αλλαγή έδρα των τριών σωματείων. Δηλαδή του ΑΜΣ Φιλωτίου, του Αστέρα Τραγαίας και της Αναγέννησης.

 

Ακολουθεί η επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων προς τον Δήμο Νάξου

gipedo agersani 2

Προς: Δήμο  Νάξου

Σύρος       6-9-2012

Αρ.πρωτ.      508

 

Κύριε  Δήμαρχε     

 Σε συνέχεια του εγγράφου μας 254/5-4-2012 θα θέλαμε να σας  επισημάνουμε τις δυσκολίες που θα προκύψουν, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Ομάδων της Νάξου, που χρησιμοποιούν ως έδρα το Δημοτικό γήπεδο Αγ. Αρσενίου .

Συγκεκριμένα έχουμε πληροφορηθεί ότι δεν έχει γίνει κανένα έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Γηπέδου (αποδυτήρια, ηλεκτροδότηση κλπ) .

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην έλλειψη ηλεκτροφωτισμού, για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων βραδινές ώρες .

Λόγω του ότι στην Νάξο υπάρχει μόνο αυτό το Γήπεδο με συνθετικό τάπητα, το οποίο θα πρέπει να φιλοξενήσει τις ανδρικές Ομάδες τριών  Σωματείων, καθώς και τα τμήματα υποδομής (Νέους, Παίδες, Προπαίδες) όλων των Σωματείων της Νάξου, δημιουργείται μεγάλο έως ανυπέρβλητο πρόβλημα χρόνου.

Για τον λόγο αυτό, όπως σας είχαμε επισημάνει και με το προηγούμενο έγγραφό μας, είναι αναγκαία η εγκατάσταση  ηλεκτροφωτισμού (προβολέων) του Γηπέδου, που θα είναι κατάλληλος για την διεξαγωγή νυκτερινών αγώνων.

Επειδή αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει φοβόμαστε, με δεδομένο ότι ο χρόνος μέχρι την έναρξη των αγώνων είναι πολύ περιορισμένος, ότι θα αναγκαστούμε να ορίζουμε τις Ομάδες της Νάξου, ως Γηπεδούχες, σε γειτονικά νησιά, με ότι αυτό συνεπάγεται .

Ελπίζουμε σε άμεσες συντονισμένες ενέργειες του Δήμου  Νάξου, προκειμένου το πρόβλημα αυτό να βρει έστω και την τελευταία στιγμή την πρέπουσα λύση, ώστε η λειτουργία και δραστηριότητα των Σωματείων να γίνεται ομαλά, χωρίς πρόσθετες οικονομικές και άλλες επιβαρύνσεις.

Για την  ΕΠΣ  Κυκλάδων

 

Ο  Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας


dak naxou syntirish

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares