Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 14:42

Δεκτή η τροποποίηση δρομολογίων για να εξυπηρετηθούν ΑΟ Πύργου και ΠΑΣ Τήνου

Παρακάμψεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων του πλοίου ''Άρτεμις'' προκειμένου να εξυπηρετηθούν ο ΠΑΣ Τήνου ο ΑΟ Πύργου αιτήθηκαν από κοινού με την ΕΠΣ Κυκλάδων τα δύο σωματεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά κάνοντας δεκτά τα αιτήματα και το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΠΣ Κυκλάδων θα εκτελεστεί κανονικά.

Το σχετικό αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Παρακαλούμε όπως εγκρίνετε την τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ την Παρασκευή (05-04-2019), ώστε μετά την αναχώρηση του από τη Σύρο στις 12:30, να προσεγγίσει και το λιμάνι της Τήνου, για να μεταφέρει την ομάδα του ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ στην Πάρο, για αγώνα Πρωταθλήματος Κ-16.

Επίσης, το Σάββατο (06-04-2019), το ίδιο πλοίο, κατά την επιστροφή του από την Μήλο, να προσεγγίσει και το λιμάνι της Τήνου πριν την άφιξη του στη Σύρο, ώστε να επιστρέψει η ομάδα του ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ από τη Πάρο.

Τέλος, παρακαλούμε όπως εγκρίνετε την καθυστέρηση της αναχώρησης του πλοίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ την Κυριακή (07-04-2019) από τη Σύρο, έτσι ώστε να φτάσει στο λιμάνι της Πάρου μετά την άφιξη του πλοίου BLUE STAR NAXOS, (ώρα άφιξης 10:15),  για να προλάβει η ομάδα του ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ ΘΗΡΑΣ να φθάσει στην Πάρο και να επιβιβαστεί στο πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ και να πάει στη Σέριφο, για αγώνα της Β Φάσης του Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας BLUE STAR FERRIES με τον ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ.

Ο ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ ΘΗΡΑΣ θα επιστρέψει στην Πάρο την Κυριακή το βράδυ και θα αναχωρήσει για τη Σαντορίνη την Δευτέρα 08-04-2019.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ                      ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares