Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 15:21

ΕΠΣ Κυκλάδων: Δρομολογούνται οι ενέργειες της ‘’Επιτροπής Ακτοπλοϊκού’’

Όπως είχαμε αποκαλύψει στις 28 Ιουλίου η ΕΠΣ Κυκλάδων είχε τότε αποφασίσει την σύσταση μιας επιτροπής, η οποία θα έχει την αρμοδιότητα να πραγματοποιεί επαφές και συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς που αποφασίζουν για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση μεταξύ των νησιών.

Ο στόχος αυτής της επιτροπής δεν θα είναι άλλος από την ομαλοποίηση των δρομολογίων κατά τους χειμερινούς μήνες .

Σήμερα η ΕΠΣ Κυκλάδων που θα εκπροσωπηθεί σε αυτή την επιτροπή από τον πρόεδρο κ. Φρέρη, απέστειλε έγγραφο προς τα σωματεία των δυτικών Κυκλάδων (ΑΟ Σερίφου, Παμμηλιακό, Πανσιφναϊκό και ΑΠΣ Κύθνου) προκειμένου να ορίσουν εκπροσώπους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην Αθήνα.

Αναλυτικά, η επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. την 27-07-2018, αποφάσισε τη σύσταση Επιτροπής που θα αποτελείται από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Φρέρη Ειρηναίο και εκπροσώπους των σωματείων μας από τα νησιά Σέριφο, Σίφνο, Κύθνο και Μήλο.

Η Επιτροπή αυτή θα συναντηθεί με τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής  καθώς και με τις Ακτοπλοϊκές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας, προκειμένου να συζητηθεί το συγκοινωνιακό πρόβλημα το οποίο ταλανίζει τα σωματεία μας, ιδιαίτερα των Δυτικών Κυκλάδων, κατά τους χειμερινούς μήνες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε για τις συναντήσεις αυτές, ώστε να ορίσετε εκπρόσωπο στην Επιτροπή.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος                Παρούσης Γεώργιος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares