Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 17:52

Πρωτοβουλία της ΕΠΣΚ για λύση στα προβληματικά ενδοκυκλαδικά δρομολόγια

Με πρωτοβουλία της η ΕΠΣ Κυκλάδων, ζητώντας και τη σύμφωνη ενυπόγραφη γνώμη των σωματείων της δύναμης της, καθώς και των ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων και ΕΣΚ Κυκλάδων,  απέστειλε νέο αίτημα προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) και τις Ναυτιλιακές Εταιρίες: BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, SEA JETS, FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES, μέσα από το οποίο ζητά τον σωστό προγραμματισμό των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων, πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί μέσω μίας συναντήσεις, ώστε να κατατεθούν οι σκέψεις και τα προβλήματα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη επίκειται συνάντηση με τον υπουργό, πράγμα πολύ σημαντικό για την ελπίδα μήπως υπάρξει κάποια λύση.

Αναλυτικά το αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, αναφέρει:

Προς Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) Ναυτιλιακές Εταιρίες BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, SEA JETS, FAST FERRIES & GOLDEN STAR FERRIES

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, για ακόμα μια φορά, την τραγική ενδοκυκλαδική ακτοπλοϊκή διασύνδεση, την οποία υφίστανται τα νησιά μας και κατ’ επέκταση τα αθλητικά σωματεία μας, που μετακινούνται με τα δρομολόγια αυτά και δυσκολεύονται να συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα μας, κάνοντας πολύωρες μετακινήσεις και «περιττές» διανυκτερεύσεις, με τεράστια οικονομικά έξοδα.

Για τον λόγο αυτό αιτούμαστε, ενόψει και της έναρξης της νέας αθλητικής περιόδου, που αρχίζει στα μέσα Σεπτεμβρίου, άμεση συνάντηση μαζί σας, για να σας παραθέσουμε τις σκέψεις και προτάσεις μας, καθώς και των σωματείων μας, για τον καλύτερο σχεδιασμό των χειμερινών δρομολογίων.

Συνημμένα σας υποβάλλουμε κατάσταση των Αθλητικών Ενώσεων και σωματείων-μελών μας τα οποία προσυπογράφουν το παρών έγγραφο. Αναμένοντας την θετική σας απάντηση .

Με τιμή

Το αίτημα που στάλθηκε στα σωματεία και τις ενώσεις για να συμμετάσχουν στη κίνηση:

Προς Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Όλα τα σωματεία της δύναμης μας Στις έδρες τους ___________

Κύριε Πρόεδρε Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. 457/17-07-2017 εγγράφου μας που αφορά την ενδοκυκλαδική επικοινωνία των νησιών μας, παρακαλούμε όπως προσυπογράψετε το συνημμένο έγγραφο έως την Παρασκευή 21-07-2017, το οποίο θα σταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο και στις Ναυτιλιακές Εταιρίες, αναμένοντας τις δικές τους απαντήσεις- τοποθετήσεις και πιθανή συνάντηση με αντιπροσωπία μας. . Έλαβα γνώση του υπ’ αριθμ. 460/19-07-2017 εγγράφου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και συμφωνώ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares