Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 15:43

Ποιες είναι οι 20 ομάδες που δήλωσαν στα πρωταθλήματα

Με 20 ομάδες τα πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας Με 20 ομάδες τα πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας

Τελικά επιβεβαιώθηκε στο απόλυτο το ρεπορτάζ μας σχετικά με την απροθυμία των ομάδων να δηλώσουν συμμετοχή στην Α' κατηγορία των Κυκλάδων, καθώς σήμερα τελευταία μέρα υποβολής των συμμετοχών δήλωσαν μόλις εννέα (9) ομάδες συμμετοχή στην πρώτη τη τάξη κατηγορία, ενώ στην Β' θα έχουμε τη συμμετοχή έντεκα (11) ομάδων.

Αναλυτικά οι ομάδες που δήλωσαν στην Α' κατηγορία είναι οι εξήςΑ.Ο Μυκόνου, Άνω Μερά, Α.Ο Πάγου, Α.Ο Σύρου, Α.Ο Πάρου, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακός, Θύελλα Καμαρίου και Λάβα Εμπορείου.

Στην Β' κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή οι εξής ομάδεςΣύρος 2002, Πανσιφναϊκός, Α.Ο Σερίφου,ΠΑΣ Τήνου, ΠΑΣ Νάξου, Αστέρας Τραγαίας, ΑΟ Καρτεράδος, Μαρπησσαϊκός, Αστέρας Μαρμάρων, ΑΜΕΣ Νηρέας και ο Παμμηλιακός.

Όσο αφορά το Κύπελλο η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τα Σωματεία που προέρχονται από τα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Τήνο, ενώ η συμμετοχή των λοιπών Σωματείων είναι προαιρετική.

Έτσι οι μοναδικές ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή από τις Κυκλάδες είναι ο Παμμηλιακός και ο ΑΟ Σερίφου.

Οι υπόλοιπες που αρχικά θα συναντηθούν με γεωγραφικά κριτήρια είναι ανά νησί: Α.Ο Μυκόνου, Άνω Μερά, Α.Ο Πάγου, Α.Ο Σύρου, Σύρος 2002, Α.Ο Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέας, Αστέρας Μαρμάρων, Μαρπησσαϊκός, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακός, ΠΑΣ Νάξου, Αστέρας Τραγαίας, Θύελλα Καμαρίου, Λάβα Εμπορείου, ΑΟ Καρτεράδος, ΠΑΣ Τήνου,Πανσιφναϊκός.

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares