Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 14:01

Με το ''ΟΚ'' της ΕΠΟ το Πανθηραϊκός - Πανναξιακός

Με την σύμφωνη γνώμη και της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ θα διεξαχθεί ο αγώνας Πανθηραϊκού - Πανναξιακού αύριο στο γήπεδο του Καμαρίου.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων, απεύθυνε ερώτημα στην Ν.Υ. και στην συνέχεια ανάρτησε την απάντηση, η οποία έδωσε το ΟΚ για την διεξαγωγή. Διαβάστε την:
Απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. στο υπ αριθμ πρωτ. 357/2016 έγγραφο της ΕΠΣ Κυκλάδων.
"Η ποινή της διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο υποχρεώνει το τιμωρημένο σωματείο να διεξάγει ένα συγκεκριμένο αγώνα σε μια άλλη πόλη (αρθ.13 παρ.5 Π.Κ.). Επίσης, εφόσον οι αγώνες είναι διπλοί ο δεύτερος υποχρεωτικά διεξάγεται στο γήπεδο της άλλης ομάδας (άρθ.8 παρ.8β ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων). Στην προκριμένη περίπτωση στον ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ έχει επιβληθεί η τιμωρία της απαγόρευσης διεξαγωγής αγώνα στο γήπεδο του για μία (1) αγωνιστική ημέρα, λόγος για τον οποίο, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, όρισε ως ουδέτερο γήπεδο της Πάρου. Περαιτέρω, οι διαγωνιζόμενες ομάδες ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ υπέβαλαν αίτημα, με το οποίο δηλώνουν την συμφωνία τους ο προσεχής μεταξύ τους αγώνας να διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ, ήτοι σε διαφορετικό γήπεδο από εκείνο που όρισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ενόψει των ανωτέρω, έχουμε την γνώμη ότι ο αγώνας αυτός, δύναται με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος να διεξαχθεί σε διαφορετικό από το ήδη ορισθέν γήπεδο της Πάρου και εν προκειμένω σε γήπεδο της Σαντορίνης, το οποίο όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι διαφορετικό (άλλο) από το γήπεδο που χρησιμοποιεί ο ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, διότι σε αυτό έχει ορισθεί και θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των ίδιων ομάδων. Για την Νομική Υπηρεσία Δημήτρης Σιώτος"

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares