Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 15:47

Αντιδρά η ΕΠΣ για την κλήρωση των ομίλων

Όπως και στην περίπτωση με την αλλαγή του προγράμματος των Μικτών μας, έτσι και στην περίπτωση της ενδεχόμενης αλλαγής του ομίλου του πρωταθλητή των Κυκλάδων, το S.C. ανάρτησε πρώτο την είδηση και «τάραξε τα νερά».

Θυμίζουμε ότι με άρθρο μας είχαμε φέρει στην επιφάνεια την επιστολή της ΕΠΟ, με την οποία έκανε γνωστό ότι αύριο Τρίτη 12/1, προγραμματίζει κλήρωση μεταξύ των ΕΠΣ: Σάμου, Χίου, Λέσβου και Κυκλάδων, για να προκύψει ποια ΕΠΣ από τον 10ο όμιλο των νήσων θα μεταβεί στον 11ο όμιλο, ώστε να επιστρέψουν τα Δωδεκάνησα.

Φυσικά σε περίπτωση που η ΕΠΣ που θα προκύψει από την κλήρωση θα είναι η δική μας, αυτό σημαίνει ότι το έργο της ανόδου του πρωταθλητή μας θα γίνει δυσκολότερο, καθώς θα έχει απέναντι του τους πρωταθλητές των ΕΠΣ: Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, όπως και της Κορινθίας.

Έστω και καθυστερημένα (αναλογικά με τη δική μας αντίδραση) η ΕΠΣ Κυκλάδων αντέδρασε με την έγγραφη διαμαρτυρία της, στην οποία αφήνει να ευνοηθεί ότι θα προσπαθήσει να αποτρέψει κάθε προσπάθεια αλλαγής στους ομίλους, ενώ δήλωσε ότι δεν θα παραστεί στην αυριανή κλήρωση, ενώ θα καταφύγει στα αρμόδια όργανα.

Η επιστολή διαμαρτυρίας

DIAMARTIRIA EPO

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares