Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 23:49

Διαιτητές Football League σε Λέσβο και Χίο

Ο Άγγελος Ζαραβίνος [βλ. φώτο], αξιολογημένος ρέφερι της Football League στο Διαγόρας  - Πανναξιακός. Ο Βαγγέλης Κορδολαίμης, στο παιχνίδι του Κανάρη με τον Πυθαγόρα. Ο Άγγελος Ζαραβίνος [βλ. φώτο], αξιολογημένος ρέφερι της Football League στο Διαγόρας - Πανναξιακός. Ο Βαγγέλης Κορδολαίμης, στο παιχνίδι του Κανάρη με τον Πυθαγόρα.

Αξιολογημένοι ρέφερι Football League θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας στον 10ο όμιλο των μπαράζ της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Αύριο στις 4 το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου το παιχνίδι μεταξύ του Διαγόρα και του Πανναξιακού θα διευθύνει ο Άγγελος Ζαραβίνος, αξιολογημένος ρέφερι της FootballLeague. Βοηθούς θα έχει τους Γιώργο Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, όλοι από την Αθήνα. Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Αγαδάκος (Πειραιά).

Ο Βαγγέλης Κορδολαίμης, αξιολογημένος διαιτητής FootballLeague θα διευθύνει το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Κανάρη με τον Πυθαγόρα Κοντακαϊίκων από την Σάμο στις 4 το απόγευμα στα Νένητα.

Βοηθούς του, θα έχει τον Βασίλη Λάμπρου και τον Πολυχρόνη Πολυχρονιάδη, όλοι από την Ανατολική Αττική ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μητροφάνης από την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κορδολαίμης ήταν ο διαιτητής της συνάντησης του Εθνικού με τον Ιωνικό, την περασμένη Κυριακή, όπου την διέκοψε στο 73ο λεπτό και ενώ ήταν ισόπαλη 1-1 επειδή ρίχτηκε φωτοβολίδα από φιλάθλους και υπήρξαν και συμπλοκές ποδοσφαιριστών.

Του Δημήτρη Σταυρακάκη (Αλήθεια της Χίου)

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares