Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 21:29

Στην Χαλκίδα Μουτάφης και Νομικός

NOMIKOS XALKIDAΗ αξιολόγηση δύο Κυκλαδιτών διαιτητών περνάει μέσα από τα γήπεδα της Χαλκίδας και συγκεκριμένα από τους αγώνες των Μικτών ομάδων του 1ου ομίλου για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο Αντώνης Μουτάφης και ο Νίκος Νομικός συμμετέχουν ως επόπτες σε παιχνίδια μεταξύ των Μικτών ομάδων, πράγμα που σημαίνει ότι μετά τους 6 αγώνες που θα διαιτητεύσουν στην Χαλκίδα, πλέον θα έχουν το δικαίωμα να δώσουν εξετάσεις των Αύγουστο ώστε να αξιολογηθούν και να μπορούν να ορίζονται από τη νέα χρονιά σε αγώνες της Γ΄ Εθνικής.

Ο Νίκος Νομικός έχει παίξει μέχρι στιγμής τέσσερις αγώνες που είναι οι εξής: Παίδες ΕΠΣ Λέσβου – ΕΠΣ Σάμου 10-0, Νέοι ΕΠΣ Λέσβου – ΕΠΣ Σάμου 3-1, Παίδες ΕΠΣ Δωδεκανήσων – ΕΠΣ Λέσβου 1-0, Νέοι ΕΠΣ Δωδεκανήσων – ΕΠΣ Λέσβου 2-1.

Ο Αντώνης Μουτάφης που αύριο θα παίξει δύο ακόμη ματς έχει παίξει τα εξής παιχνίδια: Παίδες ΕΠΣ Χίου – ΕΠΣ Σάμου 3-1, Νέοι ΕΠΣ Χίου – ΕΠΣ Σάμου 1-0.

Και οι δυο τους είχαν άψογη εμφάνιση και έδειξαν σε όλους μας ότι, παρόλα τα παρατράγουδα που συμβαίνουν υπάρχει ελπίδα και μέλλον για την διαιτησία μας… αρκεί κάποιοι να λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό του χώρου.

MOYTAFIS XALKIDA

 

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares