Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 18:07

Έντονο το ενδιαφέρον για νέους διαιτητές στη Νάξο

 

Περίπου 10 – 20 υποψήφιοι νέοι διαιτητές έχουν δηλώσει εγγράφως το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια διαιτησίας που προτίθεται να διοργανώσει η ΕΠΣ Κυκλάδων στη Νάξο.

 Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη συμπληρώσει τις αιτήσεις τους, οι οποίες θα αποσταλούν στην ΕΠΣ Κυκλάδων την ερχόμενη Παρασκευή 23/5.

 Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε με τον Στέφανο Τσάφο: 6972552791 και την Στέλλα Πετροπούλου: 6987140531.

 Φυσικά εφόσον αποσταλούν οι αιτήσεις, μετά αποκλειστικά υπεύθυνη σχετικά με τον χρόνο διοργάνωσης των σεμιναρίων θα είναι η ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία μάλιστα με σημερινή ανακοίνωση της σπεύδει να μας υπενθυμίσει το αυτονόητο, ότι δηλαδή είναι υπεύθυνη για όλα... φυσικά η ένωση μας είναι ο αρωγός σε πρωτοβουλίες αναβάθμισης του ποδοσφαίρου μας και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ακόμη ένα βήμα μπρος, δίνοντας σάρκα και οστά στην από κοινού πρωτοβουλία των σωματείων της Νάξου.

Μάλιστα η διοικούσα αρχή στην ίδια ανακοίνωση δηλώνει επίσημα την πρόθεση της να πραγματοποιήσει σχολές διαιτησίας σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων που θα έχουν απώτερο σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, την ανάδειξη νέων ελπιδοφόρων διαιτητών και την μείωση των δυσβάσταχτων εξόδων διαιτησίας.

 Η ανακοίνωση της ΕΠΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, Η ΕΠ. ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΚ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΚΑΤΑΛΥΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, Η ΕΠ.ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΚ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΟΒΙΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares