Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 11:30

Έκοψαν την πίτα τους οι «Ρεφ» της Θήρας

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι διαιτητές Μπάσκετ της Σαντορίνης.

Μιας και οι αποστάσεις είναι μεγάλες και δεν είναι δυνατόν να κοπεί η πίτα με την παρουσία και των 18 Κυκλαδιτών διαιτητών, οι ρέφερι από την Σαντορίνη αποφάσισαν να κόψουν την πίτα τους και να φωτογραφηθούν με τις νέες εμφανίσεις του Συνδέσμου.

DIAITITES THIRAS MPASKET

Στην φωτο ειναι Βαμβακουση Καλλιοπη, Κλαδιανος Αναστασιος, Σολδατος Νικολαος, Πεταλωτης Χαριλαος, Κασαπη Βασιλικη, Σιγαλας Ιακωβος και Παπαδημητροπουλος Κων/νος. Δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν οι Βελωνιας Αλεξανδρος και Γαβαλας Εμμανουηλ.

Είναι πολύ πιθανό οι διαιτητές από, Συρο, Παρο και Τηνο να κόψουν ακόμη μία πίτα στην έδρα του Συνδέσμου την Σύρο.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Κυκλάδων είναι ένας δραστήριος Σύνδεσμος, όπου υπάρχουν ήδη 4 αξιολογημένοι διαιτητές, που σφυρίζουν στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ φέτος υπάρχουν ακόμη 5, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να αξιολογηθούν

Φυσικά τα αποτελέσματα αυτά δεν έχουν έρθει από μόνα τους, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Οι συναντήσεις των διαιτητών σε Σύρο και Σαντορίνη είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά και έχουν ως στόχο την περαιτέρω εξέλιξη, με την προβολή και ανάλυση βίντεο από αγώνες τοπικών, αλλά και εθνικών πρωταθλημάτων.

PITA THIRA BASKET

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares