Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 22:50

«Διευθυντές» στο ντέρμπι τη Ραφήνας

Ζαράνης και Αρμακόλας, μαζί με τον Παπανδριανό του Πειραιά, θα είναι η τριάδα που θα διευθύνει το αυριανό εξ’ αναβολής Ραφηνιώτικο ντέρμπι Κυπέλλου, μεταξύ της Τριγλίας και της Θύελλας Ραφήνας.

Οι δύο Κυκλαδίτες διαιτητές, με τις εμφανίσεις τους έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στους πίνακες διαιτησίας της ΕΠΟ, πράγμα που φυσικά έχουν καταφέρει με την αξία τους, καθώς με τις εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει κέρδισαν τον σεβασμό όλων.

Φυσικά κέρδος για τις Κυκλάδες υπάρχει, αφού πλέον κανένας στην ΕΠΟ δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα που υπάρχει στον σύνδεσμο του Νομού μας, με τα καλύτερα να έρχονται, καθώς όπως γίνεται αντιληπτό, οι Ζαράνης – Αρμακόλας, δείχνουν τον δρόμο και σε άλλους νέους Κυκλαδίτες διαιτητές, οι οποίοι θα θελήσουν να κάνουν καριέρα στην διαιτησία.

Να θυμίσουμε ότι για το δίδυμο των Κυκλάδων αυτό θα είναι για φέτος το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου, αφού οι δυο τους ήταν αυτοί που έφεραν σε πέρας το δύσκολο ματς του 1ου γύρου Ν. Ιωνία – Γιούχτας, όπου οι Αθηναίοι είχαν πάρει την πρόκριση στα πέναλτι (4-3).

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares