Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 22:08

Πρωταθλητές οι Warriors, τρίτος ο Αδάμαντας

Φινάλε σήμερα για το ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΗΛΟΥ με τους WARRIORS να κατακτούν τη κορυφή.

Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες τσάκιζαν κόκκαλα οι ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ κατάφεραν με οδηγό τον αρχηγό τους ΣΑΡΑΝΤΟ ΠΡΕΒΕΝΑ να κατακτήσουν την κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρίποντο για τους πολεμιστές από τον αρχηγό τους ΠΡΕΒΕΝΑ Σ. που έδειχνε ότι ήταν «ζεστός» από την αρχή του παιχνιδιού. Οι ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ με το ΒΑΜΒΟΥΝΗ Δ. να κάνει καλό ξεκίνημα ήταν κοντά στο σκορ στη πρώτη περίοδο. Από την αρχή του παιχνιδιού έδειχναν ότι οι άμυνες θα ήταν αυτές που θα έκριναν το πρωταθλητή. Με  καλό passing game οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ προσπάθησαν  να σπάσουν την άμυνα ζώνης των αντιπάλων τους, αλλά η κακή τελική προσπάθεια δεν τους έδωσε την δυνατότητα να προηγηθούν στο σκορ. Οι πολεμιστές ,προσπαθούσαν να γυρίσουν τη μπάλα στην περιφέρεια να έβρισκαν αμαρκάριστα σουτ με τον αρχηγό τους να μην συγχωρεί. Μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ προσπαθούσαν μόνο με διεισδύσεις να σπάσουν την άμυνα των πολεμιστών και εκεί έπεφταν πάνω στο ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΑΣΟ ο όποιος είχε σκεπάσει τα καλάθια σε άμυνα και επίθεση .

basket-warriors-anonymous-2-3-2013-2

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους πολεμιστές μπροστά με 18-14. Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε πάλι με τρίποντο του ΠΡΕΒΕΝΑ Σ. για τους πολεμιστές ενώ οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ με το ΖΕΣΤΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ να σκοράρει συνεχώς, ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους και κατάφεραν να μειώσουν τη διάφορα στο καλάθι με το τέλος της 3ης περιόδου. Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ  με το ΒΑΜΒΟΥΝΗ ΣΤΕΛΙΟ να παίρνει  προσπάθειες για την ομάδα του οι οποίες ήταν εύστοχες και έφεραν για πρώτη φορά στο παιχνίδι μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς ο ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ πάλι με τρίποντο έδωσε ξανά το προβάδισμα για τους WARRIORS. Οι πολεμιστές ξύπνησαν από το τρίποντο του αρχηγού τους και έσφιξαν την άμυνα τους μάζεψαν όλα τα ριμπάουντ στην άμυνα με ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΑΣΟ και ΜΩΡΑΙΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και με ψυχραιμία στην επίθεση τους κατάφεραν να συντηρούν μια διάφορα 4-5 πόντων σε όλη τη διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου.

Οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ έκαναν την ύστατη προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση καθώς ο ΒΑΜΒΟΥΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ευστόχησε σε δυο σουτ τριών πόντων και έφερε τη διάφορα στους δυο πόντους 1:30 πριν το τέλος. Τα πολύ κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ του ΜΩΡΑΙΤΗ Τ. αλλά και οι ψυχραιμία που έδειξε ο ΖΟΥΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ στις βολές έφερναν τους WARRIORS στη κατάκτηση του τροπαίου.

Δεκάλεπτα 10-7 ,18-14 ,31-29 ,48-42.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ROSTER WARRIORS

1)ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ 20π(5τρ)

2)ΖΟΥΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 10π(1τρ)

ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΨΑΘΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ Δ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΖΟΥΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΛΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΡΟΥΔΙΤΣΗΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ROSTER ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ

1)ΖΕΣΤΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 14π(1τρ)

2)ΒΑΜΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10π

3)ΒΑΜΒΟΥΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 9π(2τρ)

ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΙΝΙΤΣΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΒΑΜΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΒΑΜΒΟΥΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΖΕΣΤΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΖΑΓΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Την απονομή έκανε ο δήμαρχος μήλου ΓΕΡΑΣΗΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ και ο πρόεδρος του Παμμηλιακού ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ.

ΑΝΑΜΝΥΣΤΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ MILOS LIFE ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ MVP ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΤΙΚΕ Ο ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΦΙΕΡΩΣΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΤΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΤΥΧΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΜΟΥΣ.

basket-warriors-anonymous-2-3-2013-3

Τρίτος ο Αδάμαντας…

Την τρίτη θέση του τοπικού τουρνουά κατέκτησε ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ που σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των ΑΦΡΟΔΥΤΩΝ οι όποιοι για μια ακόμα φορά έχασαν την ευκαιρία να πετυχουν την πρώτη τους νίκη.

Οι Αδαμάντινοι έχοντας αρκετές απουσίες ήταν πίσω στο σκορ μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου αλλά χάρη στη ψυχραιμία του στα τελευταία λεπτά κατάφερε να φύγει νικητής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ οι όποιοι με τρία συνεχόμενα τρίποντα του ΣΟΦΙΚΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ έφεραν την ομάδα του μπροστά στο σκορ με το τέλος της 1ης περιόδου με 11-20. Ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα προσπάθησε με το ΚΟΥΦΟ ΣΤΕΛΙΟ να κρατηθεί κοντά στο σκορ. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα του ΑΔΑΜΑΝΤΑ προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση κατάφερε να φέρει τη διάφορα στο τρίποντο με το τέλος του ημιχρόνου. Οι ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ με τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ να παίρνει τη σκυτάλη επιθετικά από το ΣΟΦΙΚΗΤΗ κατάφερε να κρατήσει μπροστά την ομάδα του στο σκορ  με 28-31. Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ με το ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΩΡΓΟ να σκοράρει πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 38-40 2 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Οι ΑΦΡΟΔΥΕΤΣ έχοντας χάσει τη συγκέντρωση τους στην άμυνα δεχτήκαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Το 4ο δεκάλεπτο οι ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι και με καλάθια του ΝΙΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού. Στο χρόνο που απέμεινε ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ κέρδισε φάουλ και με μια εύστοχη βολή ο ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 61-60 για την ομάδα του.

Δεκάλεπτα 11-20, 28-31, 46-43, 61-60

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΑΔΑΜΑΝΤΑ

1)ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 15π(1τρ)

2)ΚΑΤΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 14π

3)ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ  10π(1τρ)

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ

1)ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 23π(1τρ)

2)ΣΟΦΙΚΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 18π(4τρ)

3)ΝΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 15π(1τρ)

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares