Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 21:45

Μεγάλη νίκη και τελικός για τους Warriors

Ένα μεγάλο παιχνίδι απήλαυσαν όσοι βρεθήκαν στο γήπεδο της μήλου για να παρακολουθήσουν το 2ο ημιτελικό του τοπικού τουρνουά μπάσκετ.

Οι WARRIORS κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του ψυχωμένου ΑΔΑΜΑΝΤΑ φτάνοντας στο μεγάλο τελικό με τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 2-3-2013 στο γήπεδο της Mήλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους πολεμιστές οι όποιοι παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ελέγχοντας τα ριμπάουντ κατάφεραν να προηγούνται στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 19-9, με το ΨΑΘΑ ΚΩΣΤΑ να σκοράρει τους 11 πόντους για την ομάδα του. Οι αδαμάντινοι με το ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΩΡΓΟ στη σύνθεση τους, προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να μαζέψουν τη διάφορα και τα κατάφεραν καθώς στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου, μείωσαν τη διάφορα μέχρι τους 4. Η καλή άμυνα του ΞΥΔΟΥ ΗΛΙΑ κατάφερε να περιορίσει το επιθετικό παιχνίδι του σέντερ των WARRIORS ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΑΣΟ αλλά οι πολεμιστές βρήκαν λύσεις με τους ΜΑΛΛΗ ΜΑΝΩΛΗ και ΖΟΥΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ κλίνοντας το ημίχρονο με 31-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και με δυνατή άμυνα έκλεισε τους διάδρομους προς το καλάθι τους. Οι WARRIORS με κάποια μάκρυνα σουτ προσπάθησαν να βρουν λύσεις αλλά ήταν άστοχοι. Οι ΨΑΘΑΣ ΚΩΣΤΑΣ και ΖΟΥΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ προσπάθησαν να τραβήξουν στο σκορ τους πολεμιστές καθώς για τους αδαμάντινους ο ΤΣΕΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ κοντά στο καλάθι αλλά και οι ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ και ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ από την περιφέρεια έδιναν λύσεις για την ομάδα τους.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό καθώς ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ έκανε την ύστατη προσπάθεια για να κερδίσει το παιχνίδι και με διαδοχικούς πόντους  του ΤΣΕΡΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ παρέμενε σε απόσταση βολής από τους WARRIORS, οι οποίοι ήταν εύστοχοι από την γραμμή των βολών και με βραχέα κεφάλι προσπάθησαν να σταματήσουν την αντεπίθεση των αδαμαντινών. Το παιχνίδι 2 λεπτά πριν το τέλος ήταν 50-48 για τους πολεμιστές , με τους αδαμάντινους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν χωρίς να τα καταφέρουν καθώς ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ και ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ήταν άστοχοι στα σουτ που επιχείρησαν. Έτσι οι WARRIORS που ήταν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών κατάφεραν να προκριθούν στο μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Δεκάλεπτα 19-9, 31-24, 45-38, 56-50

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ WARRIORS

1)ΨΑΘΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 21π(1τρ)

2)ΖΟΥΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 10π(1τρ)

3)ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ 7π(1τρ)

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΑΔΑΜΑΝΤΑ

1)ΤΣΕΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 15π

2)ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 14π(3τρ)

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares