Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 12:00

Έκοψε την πίτα του ο ΑΟ Ερμούπολης

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο πραγματοποιήθηκε η κοπή της φετινής πίτας της ομάδας του Α.Ο. Ερμούπολης!

syros RAOYZAIOS new13Οι κερκίδες της Α΄ κλειστής αίθουσας καλαθοσφαίρισης του Α.Κ.Δ.Ε. γέμισαν από χαμογελαστά πρόσωπα καθώς στο γήπεδο του μπάσκετ όλοι έβλεπαν τους αυριανούς πρωταγωνιστές της ζωής. Παιδιά γεμάτα όνειρα, υγεία και μέλλον παρέδωσαν μαθήματα σε όλους εμάς τους μεγαλύτερους και μας έδειξαν την ομορφιά του αθλητισμού!

Πριν την κοπή της πίτας οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά να δουν αθλητές από διάφορα τμήματα της ομάδας να αγωνίζονται μεταξύ τους και να συμμετάσχουν σε διάφορους διαγωνισμούς! Ευχάριστη αίσθηση προκάλεσε το χορευτικό που είχαν ετοιμάσει τα κορίτσια της ομάδας. Το περισσότερο χειροκρότημα το απέσπασαν και δικαιωματικά τα πιτσιρίκια του συλλόγου τα οποία είναι γεννημένα μετά το 2004!


Στον διαγωνισμό των ¨καυτών σουτ¨ νικήτρια ήταν η Άννα Ρηγούτσου , ενώ στον διαγωνισμό των τριπόντων νικητής ήταν ο Λευτέρης Καραμολέγκος. Διεξήχθησαν και αγώνες μεταξύ των τμημάτων των αγοριών που έχουν έτος γέννησης 1999-2000 και 2001-2003. Αντιστοίχως αγωνίστηκαν και τα κορίτσια με έτος γέννησης 1999-2003. Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν : Κουντούρης Βαγγέλης (τμήμα προμίνι),Ρούσσος Παντελής (ακαδημία αγοριών), Μαριάννα Ρηγούτσου (κορασίδες), Τάσος Γιασαφάκης (αντρικό). Ειδικά βραβεία δόθηκαν στους δύο νεαρότερους αθλητές του συλλόγου Άρη Παράβαλο και Δέσποινα Χατζίρη (έτος γέννησης 2008).

kopi-pitas-2013-aponomes-1

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Α.Ο. Ερμούπολης έχει ιδρυθεί το 1999 και τα τελευταία 8 χρόνια που έχει δραστηριοποιηθεί έντονα έχει καταφέρει να έχει σήμερα στο ενεργό δυναμικό του 150 αθλητές! Αυτός ο αριθμός τον κατατάσσει σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους των Κυκλάδων. Από τις τάξεις του συλλόγου έχουν βγει σπουδαίοι αθλητές και επιστήμονες. Ευχόμαστε το έργο αυτό να στηριχθεί και να συνεχίσει να γίνεται για πολλά χρόνια!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Μαρουδιά για τις υπηρεσίες που πρόσφερε αφιλοκερδώς σαν διαιτητής σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και στον Γιώργο Σολάρη για την μουσική κάλυψη και περιγραφή! Τέλος ευχαριστούμε τον Ο.Π.Α.Σ. για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε!

Ο σύλλογος του Α.Ο. Ερμούπολης σας εύχεται καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

fila8loi-ermoupolis-2013-2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares