Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 12:51

Κορυφώνετε η αγωνία στο μπάσκετ της Μήλου.

Κορυφώνετε η αγωνία στο Τοπικό τουρνουά μπάσκετ Μήλου.

Παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής αυτό το σαββατοκύριακο με τους αγώνες: WARRIORS vs. ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ 26-1-2013 και ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ vs. ΑΦΡΟΔΥΤΕΣ 27-1-2013.

Δυο αγωνίστηκες πριν τα play offs και οι WARRIORS θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες για τη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Βαρόμετρο για την ομάδα θα αποτελέσει η παρουσία η όχι του ΤΑΣΟΥ ΜΟΡΑΙΤΗ όπως και η παρουσία του ΨΑΘΑ Κ κάτω απ’τα καλάθια ,καθώς η ομάδα των ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ διαθέτει ψηλά κορμιά και γεμίζουν τη ρακέτα. Οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ με νίκη,  καλύπτουν την ήττα τους από τον ΑΔΑΜΑΝΤΑ την προηγούμενη αγωνιστική και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να βρεθούν και αυτοί στη πρώτη θέση.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ λογικά θα έχει ένα εύκολο απόγευμα με την ομάδα των ΑΦΡΟΔΥΤΩΝ. Οι ομάδα από το λιμάνι του νησιού μας θα πρέπει να είναι σοβαρή καθώς την 5η αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει την φιλότιμη ομάδα των ΑΦΡΟΔΥΤΩΝ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Μια τέτοια ήττα λοιπόν θα τους δημιουργούσε προβλήματα στο να παραμείνουν στη 1η προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00 στο γήπεδο της Μήλου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares