Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 10:38

«Χτύπησαν» final-4 στην πρώτη τους συμμετοχή οι Νεανίδες του Περιστεριώνα Τήνου

Νίκη με 37-34 κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου που τους δίνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στο final-4 πέτυχαν οι Νεανίδες του Περιστεριώνα κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (10/3) και είχε πολύ σασπένς και δύναμη που κρίθηκε στο τέλος τα κορίτσια της Τήνου κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και στη πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα Νεανίδων να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο F4.

Η διοίκηση του Περιστεριώνα Τήνου με ανακοίνωση της συγχαίρει και αφιερώνει τη νίκη:

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας κύριο Παναγιώτη Σιώτη που έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια πολλές διακρίσεις με τα κορίτσια του Περιστεριώνα. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας που αν και μικρότερα σε ηλικία στέκονται με σθένος και πείσμα σε ένα πρωτάθλημα πιο μεγάλης ηλικιακής κατηγορίας. Δε θα παραλείψουμε να συγχαρούμε και την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα αυτό στηρίζοντας το Γυναικείο Μπάσκετ.
Αφιερώνουμε τη νίκη μας αυτή στα κορίτσια στην άκρη του πάγκου Ανχελίτα Μαραγκού, Στέλλα Πλυτά και Μαργαρίτα Λούβαρη που αδημονούν να φορέσουν ξανά τη φανέλα της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε τέλος όλους εσάς που και σήμερα ήρθατε στο γήπεδο και χειροκροτήσατε όλες τις αθλήτριες.
Τακ Περιστεριώνας - Μια ομάδα - Μια Οικογένεια

ΤΑΚ Περιστεριωνας-ΑΟ Μυκόνου 37-34

ao mykonou neanides

Διαιτητές: Οικονόμου, Αντωνοπουλος.

Δεκάλεπτα: 6-8, 21-15, 29-23, 37-34.

ΤΑΚ Περιστεριωνας(Σιώτης): Μπονιγια 2, Λούβαρη, Δενεκαρια 9, Παγανελη 8, Πλυτα, Παλαμαρη 14, Πολυκανδριτη, Βιδάλη 2, Μαραγκου, Σπανοπούλου 2, Μπουζαλακου, Πολυκανδριτη.

ΑΟ Μυκονου(Σκορδος): Κουμρια 4, Γεωργίου, Χασαι, Γαροπουλου, Μπουσαι 16(2), Ξυδάκη, Μπαλανικα 6, Δακτυλιδη, Μπουτσαι 8, Θειακουλη, Γαροπουλου, Ξεναριου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares