Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 15:16

Elite League: Για την επιστροφή στην τροχιά τετράδας ο ΑΟ Μυκόνου

Η Μύκονος που διεκδικεί θέση στην οκτάδα και ο Πανερυθραϊκός που θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία θα διεκδικήσουν τη νίκη το Σάββατο στις 19:00 για την 26η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών και να επιστρέψουν σε τροχιά τετράδας. «Κάθε αγώνας από εδώ και στο εξής είναι ένας τελικός για εμάς. Παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό πρέπει να συσπειρωθούμε ως ομάδα και κατακτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Πανερυθραϊκός είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ καλές μονάδες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», τόνισε ο 28χρονος φόργουορντ της Μυκόνου, Ηλίας Θεοδώρου.

Οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν το μόλις δεύτερο διπλό τους στο πρωτάθλημα. «Παίζουμε με έναν αντίπαλο, που είναι ισχυρός στην έδρα του, όπως ο ΑΟ Μυκόνου. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στο καλό δεύτερο ημίχρονο, που πραγματοποιήσαμε απέναντι στη Δόξα Λευκάδας, ώστε αυτή την φορά να μπορέσουμε για 40 λεπτά να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας. Αν το κάνουμε, θεωρώ ότι έχουμε σημαντικές πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι, τώρα που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία», σημείωσε ο 22χρονος φόργουορντ του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Τσουργιάννης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares