Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:58

Η 12η νίκη του Α.Ο. Μυκόνου και ο «πυρηνοκίνητος» Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Ένα αναμενόμενο ντέρμπι που έγινε μια εύκολη υπόθεση για τον Α.Ο. Μυκόνου... Αυτό ήταν ουσιαστικά με λίγες λέξεις η εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση του Αμύντα με την ομάδα των Κυκλάδων στο γήπεδο του Υμηττού!

Ένα ματς που ειδικά για τους γηπεδούχους ήταν εξαιρετικά κρίσιμο καθώς δίνουν αγώνα σωτηρίας, ενώ για τον Α.Ο. Μυκόνου μια πιστοποίηση της ανοδικής τους πορείας, όπερ και εγένετο. Με το 4ο συνεχόμενο ροζ φύλλο οι Κυκλαδίτες πατούν γερά πλέον στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Στον Υμηττό το ματς ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο καθώς μετά τα πρώτα δυο δεκάλεπα το σκορ ήταν 31-35 για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα ο τραυματισμός του Σταμάτη ενώ το σκορ ήταν 7-14 αποσυντόνισε κάπως τον Α.Ο. Μυκόνου και έδωσε το δικαίωμα στον Αμύντα να ροκανίσει τη διαφορά και και να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός!

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον... ξενοδόχο! Όπου ξενοδόχος ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου. Ο «πυρηνοκίνητος» γκαρντ του Α.Ο. Μυκόνου που σε ρόλο πρωταγωνιστή στο τρίτο δεκάλεπτο έπαιξε και για τον απόντα πλέον Δημήτρη Σταμάτη. Και τι δεν έκανε έως το τέλος του αγώνα ο 26χρονος παίκτης. Σκόραρε, «έκλεβε» μπάλες, έτρεχε ασταμάτητα και οργάνωνε με απόλυτη ψυχραιμία την ομάδα του!

Έκανε έτσι το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με στατιστική για όσκαρ. Πέτυχε 28 πόντους, με 9/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/4 βολές. Παράλληλα έκανε 5 κλεψίματα, έδωσε 2 ασίστ και όλα αυτά μέσα σε 29' και 34''. Δικαίως ανακηρύχθηκε λοιπόν MVP της 20ης αγωνιστικής της Elite League και χειροκροτήθηκε από όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Υμηττού. Ήταν χάρμα ιδέσθαι ο Ευστρατίου που πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην 12η φετινή της νίκη.

GFzfcrsXgAA5TVb

Επόμενο εμπόδιο για τους Μυκονιάτες τώρα ο πρωτοπόρος Πανιώνιος. Η ομάδα με την πιο βαριά φανέλα στην κατηγορία που έχει ο μοναδικό στόχο την άνοδο. Η αποστολή δύσκολη και κάθε πρόβλεψη θα είναι παρακινδυνευμένη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι θα είναι άλλη μια γιορτή του αθλητισμού, όπως γίνεται σε κάθε ματς στο κλειστό της Άνω Μεράς «Παναγιώτα Χανιώτη».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares