Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 12:16

Έκοψε την πίτα ο Μπασκετικός Παμμηλιακός

Με μεγάλη συμμετοχή και σε γιορτινό - οικογενειακό κλίμα το τμήμα μπάσκετ του Παμμηλιακού πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας, που είναι η πρώτη του νεοσύστατου σωματείου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Την πρώτη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε την Κυριακή (4/2) το νεοσύστατο τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Παμμηλιακού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου / Λυκείου Μήλου, παρουσία όλων των αθλητών της ακαδημίας μας και των γονέων τους.

Την πίτα μας ευλόγησε ο Ιερέας Πλακών, πατήρ Ευστράτιος, που με τη σειρά του ευχήθηκε επιτυχίες και υγεία στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του συλλόγου μας.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Παμμηλιακού, κ. Μιχάλης Βαμβακάρης ευχήθηκε ένα καλό και δημιουργικό έτος, με την άνθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί. Όπως τόνισε, η ομάδα του Παιδικού έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα μόνο εκτός έδρας και όλοι ανυπομονούν να πραγματοποιηθούν οι εντός έδρας αγώνες στο Στάδιο της Μήλου, που θα αποτελέσουν ένα ιστορικό γεγονός.

Τέλος, ο Μιχάλης Βαμβακάρης απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για την ενασχόληση περισσότερων αθλητών με το Μπάσκετ.

Την εκδήλωση του Παμμηλιακού τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του Δήμου Μήλου: Φραγκίσκος Ζούλιας, Εμμανουήλ Τερζάκης, Παναγιώτης Λιβάνιος, Διονύσης Παπασωτηρίου.

Την IMERYS εκπροσώπησε ο Στυλιανός Κουφός, ο οποίος έχει την ιδιότητα του αθλητή στην Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του συλλόγου μας.

Το Α.Τ. Μήλου εκπροσώπησε ο κ. Ηλίας Παναγιωτάκος.

Στον χαιρετισμό τους, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τερζάκης και Ζούλιας, υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να στηρίξουν το τμήμα του Μπάσκετ, όπως και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές (σ.σ. βλέπε κλειστό γυμναστήριο).

Η είδηση της βραδιάς ακούστηκε από τα χείλη του εκπροσώπου της IMERYS κ. Κουφού, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρία είναι διατιθεμένη να συζητήσει με τον Δήμο Μήλου και να συνδράμει έτσι ώστε να κατασκευαστεί το πολυπόθητο Κλειστό Γυμναστήριο στο νησί.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ειδικά τους Διευθυντές του Γυμνασίου, κ. Λογοθέτη και του Λυκείου, κ. Πελαϊντε για την παραχώρησης της αίθουσας εκδηλώσεων και το κλειστό προπονητήριο, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του παιδικού τμήματος και της ακαδημίας του συλλόγου. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, κ. Ιωάννης Τσίμα και Μιχαήλ Βήχο, καθώς και στους αθλητές της Ανδρικής μας ομάδας Μπάσλετ για την προσφορά της πίτας και όλων των εδεσμάτων του μπουφέ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares