Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 13:04

«Γιγαντώνεται» στο τεχνικό επιτελείο με Τάσο Βάβουλα ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια

Με μία σπουδαία προσθήκη, η οποία αλλάζει τα δεδομένα ξεκίνησε το 2024 ο ΑΠΑΣ Νάξου που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο Προπονητή - Γυμναστή, Τάσο Βάβουλα.

Ο Τασος Βάβουλας επιτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το μπάσκετ της Νάξου, καθώς είναι κοινά παραδεκτό ότι είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε το άθλημα στο νησί και το έβαλε σε αγωνιστική τροχιά, διαγράφοντας την πορεία που όλοι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα με τη συμμετοχή δύο ομάδων σε εθνικές κατηγορίες.

Ο ίδιος, έχοντας πάνω από όλα μεράκι για το άθλημα έχει αποτελέσει τον μέντορα αρκετών αθλητών με καταγωγή από το νησί (βλ. Μιχάλη Πολυτάρχου), ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι καθημερινά προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, μεταφέροντας γνώσεις και προπονητικές μονάδες σε πολλούς ταλαντούχους αθλητές οι οποίοι θέλουν να εξελιχθούν στο άθλημα.

Ως προπονητής έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανναξιακό, τον οποίο έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Ως γυμναστής, η επιστημονική του επάρκεια έχει ξεπεράσει τα όρια της Νάξου και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι του ζητείται σε μόνιμη βάση να αναλάβει μεγάλους αθλητές που είτε αγωνίζονται στο νησί της Νάξου, είτε το επισκέπτονται για τις διακοπές τους.

Τα προσόντα του Τάσου Βάβουλα δεν θα μπορούσαν να παραμεριστούν από τον κόουτς του ΑΠΑΣ, Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος ήταν εκείνος που έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να προχωρήσει αυτή η συνεργασία, όπως και έγινε τελικά, καθώς ο Τάσος Βάβουλας είπε το πολυπόθητο ''ναι''.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η συνεργασία Ρουμελιώτη - Βάβουλα σε προσωπικό επίπεδο έχει ξεκινήσει το τελευταίο δίμηνο και πλέον απλά επισημοποιήθηκε με τον Ναξιώτη κόουτς να έχει τον ρόλο του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης, αλλά ο ίδιος με την εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει έναν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα του τεχνικού επιτελείου της Ναξιώτικης ομάδας.

Όπως είναι φυσικό, ο ΑΠΑΣ ανακοίνωσε τον Τάσο Βάβουλα, πλέκοντας το εγκώμιο του:

Το μότο του συλλόγου μας είναι «η Νάξος παίζει μπάσκετ», ένα μότο που αντιπροσωπεύει τις πρωταθληματικές πορείες των αγωνιστικών τμημάτων μας σε όλες τις ηλικίες, την πρώτη κυκλαδίτικη ομάδα που ανέβηκε στην Β’ Εθνική και την λειτουργία ακαδημιών σε όλο το νησί!!!

Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με το μπάσκετ του Νησιού, ο πρωτεργάτης του, ο Τάσος Βάβουλας!!!

Ο Τάσος έχει προπονήσει και κερδίσει πρωταθλήματα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες των διοργανώσεων της ΕΣΚΚ, έχει προπονήσει με επιτυχία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και έχει συμβάλει στην ανάδειξη των σπουδαιότερων Ναξιωτών καλαθοσφαιριστών!!!

Ο coach Βάβουλας αποτελεί τον νέο υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας και συνεργάτη του Κώστα Ρουμελιώτη!

Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επεκταθεί στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου και να κρατήσει πολλά χρόνια!!!

Καλωσήρθες Τάσο! Σου ευχόμαστε πολλές ατομικές και συλλογικές επιτυχίες!

 

 

Το μότο του συλλόγου μας είναι «η Νάξος παίζει μπάσκετ», ένα μότο που αντιπροσωπεύει τις πρωταθληματικές πορείες των...

Δημοσιεύτηκε από ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia στις Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares