Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 09:00

Promitheas Park Tournaments: Με μπάσκετ στην Πάτρα τις γιορτινές μέρες αποχαιρέτησε το 2023 ο Περιστεριώνας Τήνου

Με μπάσκετ στην Πάτρα για τα φετινά Promitheas Park Τournaments “Ανδρέας Μελιγδής” αποχαιρέτησε ο Περιστεριώνας Τήνου το 2023.

Υπενθυμίζεται πως τις Κυκλάδες στα τουρνουά που έχουν φέρει κοντά τις κορυφαίες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης όλης της χώρας εκπροσώπησαν οι νεανίδες του ΑΟ Άνδρου και οι κορασίδες του Περιστεριώνα Τήνου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστεριώνα:

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια της ομάδας και στον κόουτς κύριο Παναγιώτη Σιώτη που επέλεξαν 4 μέρες από τις διακοπές των Χριστουγέννων να τις περάσουν στα γήπεδα με ιδρώτα, τρέξιμο και αδιάκοπη προσπάθεια κάτι που συμβαίνει όλη τη χρονιά χειμώνα και καλοκαίρι. Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε κανένα σοβαρό τραυματισμό παρά τους συνεχόμενους αγώνες οι οποίοι ήταν πολύ πιο απαιτητικοί από ότι έχουμε συνηθίσει, ειδικά φέτος που με τα απαγορευτικά έχουμε καταφέρει να παίξουμε μόνο δύο αγώνες, ένα στις Κορασίδες και ένα στις Νεάνιδες.

Ένα ευχαριστώ στους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας αλλά και στους γονείς όλων των παιδιών που στηρίζουν τα όνειρα τους και κάλυψαν τα έξοδα συμμετοχής στο Τουρνουά.

Συγχαρητήρια σε όσους οργάνωσαν και έφεραν σε πέρας ένα τόσο απαιτητικό αθλητικό γεγονός και ξεχωριστά στον κύριο Γιώργο Καράγκουτη που μας προσκάλεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά.

Η χρονιά που φεύγει ήταν πολύ περίεργη, γεμάτη συναισθήματα, γεμάτη από δάκρυα χαράς και λύπης και εντός και εκτός γηπέδων.

Με Πίστη, υπομονή και επιμονή ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις και δυσκολότερους αγώνες στο 2024 που έρχεται, δε σταματάμε να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη.

Δίνουμε τη σκυτάλη στα αγόρια του Παιδικού μας που την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν και αυτά μέρος για πρώτη φορά στο τουρνουά στην Πάτρα.

Ραντεβού στα γήπεδα – Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και κάθε ευτυχία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares