Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 17:44

Υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη στην προτελευταία στροφή του 2023 ο ΑΟ Μυκόνου

Με ένα ντέρμπι εκπροσώπων της περιφέρειας του ελληνικού μπάσκετ ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η Μύκονος υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη στις 19:00, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το κανάλι του sportcyclades στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στην έδρα του Μίλωνα. «Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2023 στην έδρα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να κλείσουμε τον πρώτο γυρο με ένα θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι αλλά πρέπει να βγούμε νικητές», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ της ομάδας, Κωνσταντίνος Ευστρατίου.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη σπουδαία νίκη επί της Δόξας Λευκάδας θα ψάξουν την τρίτη τους νίκη μακριά από το Μεσολόγγι. «Ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη και έχουμε μπροστά μας άλλα 2 παιχνίδια πριν πάμε στη διακοπή των γιορτών. Θα πάμε στη Μύκονο συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο», ανέφερε ο 19χρονος φόργουορντ Μιχαήλ-Άγγελος Αρφαράς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares