Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 23:02

Η ΑΕ Σαντορίνης τίμησε τον Βασίλη Αλαφούζο

Η ΑΕ Σαντορίνης, ένας σημαντικός οργανισμός για την κοινωνία του νησιού της Θήρας αναγνώρισε την μεγάλη προσφορά του Βασίλη Αλαφούζου, ο οποίος από τη θέση του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ συνέβαλλε σημαντικά στον αθλητισμό του νησιού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαλάντης Βλαβιανός και το μέλος της διοίκησης, Γιάννης Καφούρος, επιφύλαξαν μία έκπληξη στον Βασίλη Αλαφούζο, καθώς λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του στο ΔΑΠΠΟΣ του απένειμαν τιμητική πλακέτα.

Ο ίδιος, δήλωσε αιφνιδιασμένος, αλλά παράλληλα και συγκινημένος για την κίνηση των ανθρώπων της ΑΕΣ, τους οποίους ευχαρίστησε με την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Μετά από μια αιφνιδιαστική και επίμονη πρόσκληση βρέθηκα αμήχανος και έκπληκτος στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστήριου, να κρατώ μια πλακέτα μπροστά από μια ομάδα μικρών αθλητών.

Η Α. Ε. Σαντορίνης τιμά, λέει, τον υποφαινόμενο για την άριστη, δημιουργική και αρμονική συνεργασία.

Δε χρειάζεται να πω ότι καταφέρατε να συγκινηθώ και να χάσω τα λόγια μου γιατί το είδατε και το βιντεοσκοπήσατε κιόλας!

Βρίσκω όμως απαραίτητο να δηλώσω ότι με έχετε τιμήσει εδώ και πολύ καιρό, δίδοντας μου την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί για το άθλημα και τα παιδιά.

Αγαπητέ πρόεδρε και φίλε Βαλάντη, φίλε Γιάννη, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Η συνεργασία μου με τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου, ήταν πέρα από υποχρέωση, μεγάλη χαρά και τιμή!

Ελπίζω να αποδείχτηκα χρήσιμος. Δεσμεύομαι ότι το τέλος αυτής της θεσμικής μας συνεργασίας είναι μόνο τυπικό και ότι συνεχίζω να δηλώνω παρών στις προσπάθειες σας με κάθε τρόπο.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε το πολύπλευρο και πολύ ουσιαστικό για την τοπική κοινωνία έργο του συλλόγου.

Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και κάθε επιτυχία σε όλα τα μέλη και τους αθλητές της

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Σαντορίνης:

Με απεριόριστο σεβασμό & εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ Βασίλη Αλαφούζου , στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης , η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης βράβευσε τον απερχόμενο πρόεδρο του Δαππος , για την εν’ γένει προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα του νησιού.

Αναλυτικότερα, στον κ. Άλαφουζο απονεμήθηκε Αναμνηστική Πλακέτα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου η οποία αναφέρει επί λέξει:
“ Τιμής Ένεκεν στον Βασίλη Αλαφούζο για την άριστη δημιουργική και αρμονική συνεργασία με το Σύλλογο “.

Η βράβευση του Βασίλη πιστεύουμε ότι είναι πρωτίστως εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης των προσπαθειών και των κόπων του και συγχρόνως είναι μια προτροπή ώστε να κινητοποιηθούν και ακόμα περισσότεροι νέοι άνθρωποι προς την ευγενή άμιλλα, διότι στις μέρες μας την χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!

Οφείλουμε να εκτιμούμε τους νέους ανθρώπους.. διότι ως κοινωνία τα νέα παιδιά είναι αυτά που θα χαράξουν την πορεία στο μέλλον!

Ο Βασίλης δικαιωματικά εκπέμπει ακτινοβολία τόσο έντονη που την αναγνωρίζεις από χιλιόμετρα, ειδικότερα αν έχουμε να κάνουμε με παιδιά και χρίζει της αμέριστης εκτίμησης των ανθρώπων και των φιλάθλων της Σαντορίνης.

Σύσσωμος ο σύλλογος , εκφράζει την περηφάνια του για την βράβευση του σπουδαίου αυτού νέου ανθρώπου, ο οποίος οφείλει να συνεχίσει να δείχνει τον δρόμο σε ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας.

Κύριε πρόεδρε.. αγαπητέ Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares