Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 20:15

Και επίσημα με την πορτάρα στο στήθος ο Γιάννης Προδρόμου

Μετά την αποκάλυψη μας στις 28 Νοεμβρίου ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της μεγάλης μεταγραφικής κίνησης του Πανναξιακού ΑΟΚ που πλέον έχει στις τάξεις του τον πολύπειρο Γιάννη Προδρόμου.

Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφική κίνηση που θα δώσει μεγάλη ποιοτική ώθηση στο συγκρότημα του Αλέξη Καρατζά, ενώ όπως είχαμε τονίσει σε προηγούμενο άρθρο ο Γιάννης Προδρόμου δεν θα προσφέρει μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και σε άλλους τομείς.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού: 

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Προδρόμου.

Ένας αθλητής που πέραν της μεγάλης μπασκετικής του αξίας (μιας και αποτελεί έναν από τους αρχισκορερ των εθνικών κατηγοριών) αποτελεί και ένα παιδί που πλέον έχει συνδέσει το όνομα του με το νησί της Αριάδνης, όπου και κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του.

Ο Γιαννης ξεκίνησε την καριερα του απο τον Φιλιππο Βεροιας και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ηρακλή Α1, ΑΓΕΧαλκιδα Α2, Πανερυθραικο Α2, Τρικαλα Α1, Αρκαδικο Α2, Φιλιππο Βεροιας Α2, Kirhheim Knights Γερμανια Α2, Αρκαδικο Α2, Πανερυθραικο Α2, Καβαλα Α2, ΑΠΑΣ Γ' Εθνικη και Β' Εθνική, Έσπερο Λαμιας Β'.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν αθλητής του Πανναξιακού ο Γιάννης δήλωσε:
" Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομαδας μας κ. Βασίλη Φλεριανό που ικανοποίησε ολα τα θέλω μου και έγινα μέλος της.
Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέλος αυτής της παρέας και μου δίνεται πάλι η ευκαιρία να συνυπάρξω με τόσους φίλους μου!
Είμαι εδώ για να δικαιώσω όλες τις προσδοκίες των ανθρώπων που πίστεψαν σε εμένα!"
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ιστορικού Έσπερου Λαμίας για τη συνεργασία τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη και να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους!
Γιάννη αποτελεί μεγάλη μας χαρά που είσαι το νέο μέλος της μπλε οικογένειας μας!

Εκ μέρους ολου του Δ.Σ. σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία πάνω απ όλα και πολλές επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!

410931225 681460833974011 6219780910950109138 n

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares