Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 10:46

Εκτός έδρας νίκη-δώρο στον Αντώνη Βιδάλη από τους παίδες του Περιστεριώνα επί του ΑΟ Μυκόνου

Με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους έφυγαν οι παίδες του Περιστεριώνα από το νησί των ανέμων. Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με σκορ 89-54 του ΑΟ Μυκόνου το απόγευμα του Σαββάτου 14/10 και ζευγάρωσε τις νίκες της στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ιδανικό δώρο για τον Αντώνη Βιδάλη που είδε ανήμερα των γενεθλίων του τους παίκτες του να του “χαρίζουν” ένα δώρο. Και οι νεαροί αθλητές του εκτός από μια τούρτα γεμάτη αγάπη και ευχές του αφιέρωσαν και τη νίκη. Σίγουρα οι δύο βαθμοί στο …σακούλι ήταν ένα καλό δώρο εν όψει της συνέχειας!

mykonos peristerionas paidiko (2)

Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους θεωρείται απόλυτα δίκαιη. Ήταν σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων τους, έτρεξαν στο ανοικτό γήπεδο, έλεγξαν τον ρυθμό και μάζεψαν αρκετά επιθετικά ριμπάουντ.

mykonos peristerionas paidiko (3)

Θετικά δείγματα, όμως, έδειξαν και οι Μυκονιάτες. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μία πολύ καλή εικόνα μέσα στο παρκέ, πίεσαν στην άμυνα, έβγαλαν καλές επιθέσεις και έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

mykonos peristerionas paidiko (4)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγ. Σαμοθράκης, Απ. Οικονόμου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-29, 29-49 (ημίχρονο), 43-72, 54-89

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Γρ. Αντώνης): Ξυδάκης, Κτιστάκης 4 (1), Δακτυλίδης 2, Γαρόπουλος 9, Μονογυιός, Βάσιλας 3 (1), Κατσούδας 4, Βικελής 24 (2), Κυραντώνης 6, Κακούτης, Πετράκης 2, Γρυπάρης.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Κλαυδιανός 13, Βαρσαμής 2, Νιώρας, Μιχάηλ, Βλαστός 5, Γελαδάρης 2, Χάλαρης, Φώσκολος Μ. 4, Χαρικιόπουλος 6, Φώσκολος Ι. 9, Πολυκανδριτης 20 (1) Παπαευθυμίου 28 (2).

mykonos peristerionas paidiko (5)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares